VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SONY Bravia serija A75K

ID: 700105-c354392
UAU CENA
1.999,99 €

ali od 51,27 € / mesec

Izračun obrokov
Diagonala zaslona
139 cm (55")
164 cm (65")
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

A75K | BRAVIA XR | OLED| 4K ULTRA HD| VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) | PAMETNI TELEVIZOR (GOOGLE TV)

 

Zaslon je zvočnik, slike in zvok pa usklajeni

Tehnologija Acoustic Surface Audio™ s sprožilniki spremeni zaslon v večkanalni zvočnik. Slišali boste zvok, ki se natančno ujema z dogajanjem na zaslonu, pri čemer sta slika in zvok popolnoma usklajena popolno potopitveno doživetje.

 

Z glasovnim iskanjem povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

 

Obnovite, reciklirajte in zmanjšajte – zasnovani za okolje

BRAVIA XR za pristno doživetje z mislijo na okolje. Za večje dele naših televizorjev uporabljamo manj primarne plastike. Zadnji pokrov televizorja A75K je iz reciklirane plastike. Tehnologije za upravljanje osvetlitve ozadja, BRAVIA CAM in senzorji ne zagotavljajo le visokokakovostne slike, ampak zmanjšujejo tudi porabo energije.

 

Pristna črna barva za resnično globino in teksturo

S tehnologijo XR OLED Contrast Pro so barve in kontrast na svetlih predelih izboljšani za izjemno realistične slike, ki jih odlikujeta čisti črni in izjemni svetli predeli. Ta televizor OLED s temperaturnim senzorjem in ploščo z visoko svetilnostjo uporablja naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe, tako da so hkrati osvetljene slikovne pike na svetlih predelih.

 

Širok barvni spekter za naravne sence in odtenke

A75K s procesorjem Cognitive Processor XR™ in tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s subtilnimi razlikami. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.

 

Obnovitev izgubljene teksture, vsa vsebina povečana na 4K

Z XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti za pristne slike.

 

Pametna obdelava gibanja za tekoče in hitre akcije

XR OLED Motion s Cognitive Processor XR™ preprečuje zamegljenost zaradi gibanja tako, da zazna in navzkrižno analizira pomembne vizualne elemente v zaporednih kadrih. Med prvotne kadre vstavi kadre za tekočo in čisto akcijo, tudi v hitrih zaporednih sekvencah.

 

Čudovite barve z vseh zornih kotov

Gledanje televizorja s strani je zdaj enako prijetno kot s sredine. Naša samosvetleča plošča OLED ohranja dosledne in pristne barve, ne glede na to, kje gledate.

 

Zaslon je zvočnik, zvok pa natančno sledi sliki

Dva sprožilnika za televizorjem ustvarita zvok, ki se premika s sliko. V kombinaciji z zvočniki polnega razpona je realiziran čistejši zvok, od nizkih tonov do visokih frekvenc, zaradi česar A75K zagotavlja kinematografsko doživetje doma.

 

Privoščite si še bolje doživetje ob gledanju, optimizirano s kamero BRAVIA CAM

Povežite svoj televizor BRAVIA XR s kamero BRAVIA CAM, ki je na prodaj ločeno, in uživajte v še bolj potopitvenem doživetju ob gledanju. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. Zvok je čist, svetlost slike pa je prilagojena vašemu okolju gledanja.

 

Videoklepeti s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu

Povežite se s prijatelji in družino na velikem zaslonu. Popestrite si zabavo tako, da TV povežete s kamero BRAVIA CAM.

 

Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

 

Minimalistična zasnova, potopitveno doživetje ob gledanju

Televizor OLED s kovinsko uravnano površino ima čudovito zasnovo, ki ne odvrača pozornosti od zaslona za pristno izkušnjo ob gledanju. Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
164 cm (65")
Razred energijske učinkovitosti
F
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Garancija v letih
2
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Vrsta zaslona
OLED
Cached: Sun, 28 Apr 2024 10:59:49 GMT