VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SOUNDBAR ULTRA BLACK

ID: 20786511
999,99 €

ali od 26,63 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 4.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bose Soundbar Ultra črn

 

NE SAMO POSLUŠATI AMPAK ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Vaših filmov, glasbo ali TV programa ne želite samo slišati, ampak želite začutiti tudi silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v bitki ali Vašo priljubljeno pesem z glasnim refrenom, ki Vam poviša srčni utrip. V ta namen smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 900. Predstavlja neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka. Prekipeva od tehnologij, ki v soundbaru prebudijo polno moč v vsakem trenutku Vašega razvedrila. Vgrajena AmazonAlexa pa omogoča, da je vsa Vaša glasba na konici Vašega jezika*.

- Vrhunski soundbar zvočnik, ki vas bo potegnil globoko v srce vsebin, k ijih imate najraje.
- Vgrajeno glasovno upravljanje*

- V Bose Soundbar Ultra sta vgrajena Amazon Alexa*in Google Asisstant*, z njuno pomočjo lahko glasovno upravljate Vašo  glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako Vam pomočnika lahko koristiita, če Vas ne slišita? Preizkusite izjemen zajem zvoka s       pomočjo mikrofonskega polja, ki vas bo slišalo ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa Vam sporoča, kdaj asistent posluša, govori ali posluša Vas. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.*
* Amazon Alexa in Google Asisstant v vaši regiji morda ne bosta delovala.

- Ponaša se z ojačano stekleno površino, z ovito kovinsko mrežico, čistimi linijami in izvrstnim ohišjem. Bose Soundbar Ultra je čudovit tako od zunaj kakor od znotraj. Ali ga postavite na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je prijetno za oko in sluh.

- En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 03 May 2024 16:03:04 GMT