VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SOUNDBAR ULTRA WHITE

ID: 20786510
-5 %
999,99 €
949,99 €
Prihranek  50,00 €

ali od 25,30 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bose Soundbar Ultra bel

 

- Vrhunski soundbar zvočnik, ki vas bo potegnil globoko v srce vsebin, k ijih imate najraje.
- Vgrajeno glasovno upravljanje*

- V Bose Soundbar Ultra sta vgrajena Amazon Alexa*in Google Asisstant*, z njuno pomočjo lahko glasovno upravljate Vašo  glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako Vam pomočnika lahko koristiita, če Vas ne slišita? Preizkusite izjemen zajem zvoka s       pomočjo mikrofonskega polja, ki vas bo slišalo ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa Vam sporoča, kdaj asistent posluša, govori ali posluša Vas. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.*
* Amazon Alexa in Google Asisstant v vaši regiji morda ne bosta delovala.

- Ponaša se z ojačano stekleno površino, z ovito kovinsko mrežico, čistimi linijami in izvrstnim ohišjem. Bose Soundbar Ultra je čudovit tako od zunaj kakor od znotraj. Ali ga postavite na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je prijetno za oko in sluh.

- En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

- GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE
  Ko se odločate, kaj bi želeli poslušati, imate res veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify Connect ali Amazon Music preko vašega domačega brezžičnega omrežja, zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli pretakanje glasbe s pametnih naprav pa lahko     uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 in Chromecast sta prav tako na voljo

- Nič več preglasnih oglasov ali tihih šepetov. Način A.I. Dialogue samodejno uravnovesi govor in olkoliški zvok.

- Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo
  S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar Ultra zvočnika. S pomočjo aplikacije je          nastavitev prednastavitev enostavna – na ta način je Vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.


- Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.
  Ko boste prvič slišali Bose Soundbar Ultra, boste razumeli, zakaj smo vrsto let porabili z ustvarjanjem ultimativne zvočne izkušnje. A če želite, imamo na voljo še veliko več, kadarkoli želite – zgolj dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pa pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za     prvovrstno surround izkušnjo dodajte še  Bose Surround zvočnike.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Mon, 29 Apr 2024 16:11:30 GMT