VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SPARCO STINT (ČRNA/ZELENA) gaming stol

ID: 682867
306,99 €

ali od 10,45 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Igralni stol SPARCO STINT Gaming postavlja nova merila v ponudbi igralnih sedežev.

 

 

Naslonjalo je z zasnovo, ki jo je navdihnil Sparco® R333, popolnoma preoblikovano za izboljšanje udobja zadrževalnega prostora na ramenih: njegov odsek dejansko spominja na najnovejše sedeže Sparco za superšportnike, kar povečuje občutek trdnosti in podpore.

Sedež STINT se ponaša z novim sistemom Sparco® AIRFLOW, ki zahvaljujoč sedežnemu paketu iz satjastega zračnega materiala v kombinaciji s plastjo satja zagotavlja maksimalno zračnost in bistveno zmanjša potenje.

Sedež STINT je serijsko opremljen z novimi kolesi Pro Caster, ki jih je mogoče zakleniti, ki zmanjšujejo trenje in hrup pri premikanju, ter uporabo na kateri koli površini.

Kot v celotni ponudbi sedežev Sparco Gaming so tudi zgornje značilnosti dopolnjene z mehanizmom za preprečevanje kotaljenja, 4D nasloni za roke, 150 ° ležanjem in mikrometrično nastavitvijo ledvenega dela, da se olajšajo dolge igralne seje in poveča igralna zmogljivost.

Opozorilo: tega sedeža ne smete uporabljati v avtomobilu in ni avtosedež.

Preizkušamo gaming stol Sparco Stint 

V vrhunskem motošportu je ime Sparco sinonim za vrhunske avtomobilske sedeže. To italijansko podjetje pa očitno vidi prihodnost tudi v svetu videoiger in tako je luč sveta ugledala njihova prva rešitev za navdušence nad simulacijami vožnje, e-športnike in vse druge, ki preživijo večidel njihovega dneva sede. Pa so razvili kaj drugačnga, ali je to le še eno podjetje, ki na kitajske stole lepi svoje nalepke? Jim je uspelo prenesti izkušnje ergonomije, varnosti in udobja iz sveta bencinskih hlapov v virtualnega? 

Naslonjalo je z zasnovo, ki jo je navdihnil Sparco® R333, popolnoma preoblikovano za izboljšanje udobja zadrževalnega prostora na ramenih: njegov odsek dejansko spominja na najnovejše sedeže Sparco za superšportnike, kar povečuje občutek trdnosti in podpore. Sedež STINT se ponaša z novim sistemom Sparco® AIRFLOW, ki zahvaljujoč sedežnemu paketu iz satjastega zračnega materiala v kombinaciji s plastjo satja zagotavlja maksimalno zračnost in bistveno zmanjša potenje. Sedež STINT je serijsko opremljen z novimi kolesi Pro Caster, ki jih je mogoče zakleniti, ki zmanjšujejo trenje in hrup pri premikanju, ter uporabo na kateri koli površini. Kot v celotni ponudbi sedežev Sparco Gaming so tudi zgornje značilnosti dopolnjene z mehanizmom za preprečevanje kotaljenja, 4D nasloni za roke, 150 ° ležanjem in mikrometrično nastavitvijo ledvenega dela, da se olajšajo dolge igralne seje in poveča igralna zmogljivost. 

 

Preberi več

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/zelena
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Fri, 26 Apr 2024 19:22:28 GMT