VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TAB T10 LTE 4GB+64GB HUAWEI

ID: 696022
-50% s kodo VIKEND
219,99 €

ali od 10,75 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

TAB T10 WIFI 4GB+64GB LTE HUAWEI

Širok zaslon

HUAWEI MatePad T 10 ponuja 9,7-palčni zaslon HD, občutljivo pakiran v elegantno in kompaktno obliko. S svojim lahkim in prenosnim ohišjem lahko v svoje roke vzamete svoje najljubše aplikacije, igre in videoposnetke, da začnete izjemno vizualno potovanje, kjer koli želite.

 

Glasen in jasen prostorski zvok

Pripravite se na akustično predstavo. Sistem z dvema zvočnikoma na HUAWEI MatePad T 10 zagotavlja simetrični zvok z obeh strani, da se lahko prepustite močnejšemu in enakomernejšemu zvočnemu polju. Podprt s tehnologijo HUAWEI Histen 6.1, od čistih visokih tonov, prečiščenih srednjih tonov do močnih, živahnih nizkih tonov, zvok ostane skladno z živahnimi glasbenimi podrobnostmi.

Zmogljiv in hiter

Tablični računalnik v kombinaciji z EMUI 10.11, osemjedrnim procesorjem in naprednim algoritmom ponuja izboljšano grafiko in povečano zmogljivost. Pregledujte novice, glejte videoposnetke ali kupujte po spletu. Preklapljajte med aplikacijami in uživajte v gladki in stabilni izkušnji.

Deljen zaslon, dvojna učinkovitost

HUAWEI App Multiplier2 tabličnemu računalniku omogoča, da pri vodoravnem držanju prikaže dve okni iste aplikacije. Velikost levega in desnega okna lahko prilagodite3 tudi za vaše udobje, na primer med brskanjem po spletnih nakupih, medtem ko vzporedno preverjate podrobnosti oblikovanja s povečanimi slikami ali berete novice.

Udobje za uči

S certifikatom TÜV Rheinland4, zaslon občutno zmanjšuje modro svetlobo5, da varuje zdravje vaših oči pri vsakdanji uporabi.

eBook način

Način eBook lahko izberete za prijetno izkušnjo podobno branju tiskanih knjig.

Temni način

Pri šibki svetlobi vklopite temni način, ki z zmanjšanim kontrastom in mehkejšim prehodom barv izboljša in olajša pogled na zaslon.

Poseben svet za otroke

Pojte in predvajajte ljubke uspavanke s snemalnikom, zajemite nepozabne trenutke s kamero in podoživljajte pustolovščine v risankah. Vaši otroci lahko v Otroškem kotičku raziskujejo svojo radovedno in ustvarjalno naravo. Ne samo, da neguje njihov um z vsebino, primerno starosti, ki jo spremljate s pomočjo starševskega nadzora, ampak tudi ščiti njihove oči5 s premišljenimi lastnostmi, ki skrbijo za zdravje in rast otrok med vsakodnevno uporabo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
24,6 cm (9,7")
Barva
modra
Wi-Fi standard
802.11ac
Tehnologija panela zaslona
IPS
WWAN povezava
LTE 4G
Ločljivost zaslona
800x1200
Kapaciteta shrambe (GB)
64 GB
GPS sprejemnik
da
Kapaciteta shrambe [GB]
64
Cached: Fri, 26 Apr 2024 23:29:49 GMT