VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TAM6805/10 Philips glasbeni stolp

ID: 20539622
299,99 €

ali od 10,21 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Mikro glasbeni sistem 

TAM6805/10

Vse v enem

Ta kompaktni mikro sistem vse v enem z internetnim radiem, storitvijo Spotify Connect, povezavo Bluetooth in CD-predvajalnikom lahko predvaja vse. Prek avdio vhoda ali priključka USB lahko priklopite tudi druge vire zvoka. Uživajte v bogatejšem zvoku iz sistema, ki se prilega v skoraj vsak prostor.

 

Vse v enem

Internetni radio, DAB+

Bluetooth, Spotify Connect

USB, MP3-CD

50 W

Vsa glasba, podcasti in še več

Od klasičnih skladb do najnovejših podcastov. S Spotify Connect lahko pretakate najkakovostnejši signal storitve Spotify prek povezave Wi-Fi. Pretakate lahko tudi sezname predvajanja in druge vsebine prek povezave Bluetooth, predvajate CD-je ali pa priklopite druge vire prek avdio vhoda ali priključka USB.

Internetni radio. Radio DAB+ FM.

Internetni radio je vaša vstopnica do tisoče postaj z vsega sveta, ki oddajajo najrazličnejše programe. Digitalni radijski sprejemnik odlikuje kristalno jasen sprejem. Prednastavite lahko priljubljene internetne postaje, postaje DAB+ ali FM.

Vgrajeni zvočniški sistem bass-reflex

V ohišju tega mikro sistema vse v enem sta vgrajena dva zvočnika. Zvočni enoti polnega razpona in odprtine za bass-reflex zagotavljajo čist zvok in močne nizke tone. Izhodna moč 50 W je idealna za kuhinje, pisarne in manjše dnevne prostore.

Klasičen videz. Sodobne funkcije.

Leseno ohišje in vgrajeni zvočniki spominjajo na zasnovo retro sistemov Hi-Fi. Na jasnem in barvnem zaslonu so prikazani vir ali postaja, naslovnica albuma in podatki o skladbi. S teksturiranimi gumbi nadzorujete glasnost, izberete vir in iščete postaje.

Digitalni nadzor zvoka. Izberite prednastavljeni slog zvoka.

Hip-hop ali zborovsko petje, simfonično ali rock opera? Ne glede na to, v čem najbolj uživate, s funkcijo za digitalni nadzor zvoka v tem mikro sistemu bo užitek dovršen. Izbirajte med prednastavljenimi slogi zvoka, ki iz vaše priljubljene zvrsti potegnejo tisto najboljše.

Doma v vašem domu

Ta mikro sistem, ki se napaja iz električnega omrežja, se odlično poda v vsak prostor. Doseg brezžične povezave Bluetooth znaša 10 m in preko vhoda USB lahko polnite pametne naprave. S preprostim daljinskim upravljalnikom imate ključne funkcije vedno na dosegu prstov.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Daljinski upravljalnik
da
Rms moč
50
Vrsta glasbenega stolpa
mikro
Predvajanje medijev
CD, CD-RW, USB
Število spominskih mest
40
Rds
da
Tonske prednastavitve
drama, glasba, Jazz, klasika, koncert, rock
Možnost stenske montaže
ne
Cached: Sun, 28 Apr 2024 08:41:16 GMT