VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeTAO TRONICS TAOTR-TT-BH1003 PureCore ANC TWS slušalke črne

TAO TRONICS TAOTR-TT-BH1003 PureCore ANC TWS slušalke črne

ID: 20203799
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Aktivno odpravljanje hrupa Mikrofoni zaznavajo šum od zunaj. Slušalke nato z enakim protihrupnim učinkom preprečijo, da ga lahko slišite. Nič več nepotrebnega hrupa v kavarni, knjižnici, mestnem prometu, zasedeni pisarni ali letalski kabini - osredotočite se na tisto, kar želite slišati. Neverjetna glasbena izkušnjaBrezžične ušesne slušalke TaoTronics TT-BH1003 prinašajo jasen zvok in predvajanje glasbe z visoko ločljivostjo predvajanja za vrhunsko brezžično glasbeno izkušnjo.  Brezhibni klici v katerem koli okolju Nova  tehnologija za zmanjševanje šuma posrkbi za vrhunsko izboljšanje poslušanje glasbe in zatiranje hrupa v ozadju ter zagotavlja, da se vaš glas jasno sliši na drugem koncu brez motenj - tudi v hrupnih okoljih, kot so pisarna, kavarna ali avtobus, vlak, avto itd. Daljše poslušanjeSlušalke s polnilnim ohišjem s kapaciteto 350 mAh z uporabo nabora čipov z majhno porabo energije omogočajo celodnevno predvajanje, ves dan ponujajo izjemno glasbo na poti, ne da bi s seboj morali imeti polnilni kabel. Enostaven nadzorAvtomatska povezljivost slušalk takoj, ko jih vzamete iz škatlice za shranjevanje. Z dotikom prstov lahko z njimi aktivirate ANC, predvajate / zaustavite glasbo, sprejemate / končate klice .Tehnične specifikacije: Zvočni kodek: SBC, AACRazličica Bluetooth: 5.0  Razpon Bluetooth: do…

 

Aktivno odpravljanje hrupa
Mikrofoni zaznavajo šum od zunaj. Slušalke nato z enakim protihrupnim učinkom preprečijo, da ga lahko slišite. Nič več nepotrebnega hrupa v kavarni, knjižnici, mestnem prometu, zasedeni pisarni ali letalski kabini - osredotočite se na tisto, kar želite slišati.

Neverjetna glasbena izkušnja
Brezžične ušesne slušalke TaoTronics TT-BH1003 prinašajo jasen zvok in predvajanje glasbe z visoko ločljivostjo predvajanja za vrhunsko brezžično glasbeno izkušnjo. 

Brezhibni klici v katerem koli okolju
Nova  tehnologija za zmanjševanje šuma posrkbi za vrhunsko izboljšanje poslušanje glasbe in zatiranje hrupa v ozadju ter zagotavlja, da se vaš glas jasno sliši na drugem koncu brez motenj - tudi v hrupnih okoljih, kot so pisarna, kavarna ali avtobus, vlak, avto itd.

Daljše poslušanje
Slušalke s polnilnim ohišjem s kapaciteto 350 mAh z uporabo nabora čipov z majhno porabo energije omogočajo celodnevno predvajanje, ves dan ponujajo izjemno glasbo na poti, ne da bi s seboj morali imeti polnilni kabel.

Enostaven nadzor
Avtomatska povezljivost slušalk takoj, ko jih vzamete iz škatlice za shranjevanje. Z dotikom prstov lahko z njimi aktivirate ANC, predvajate / zaustavite glasbo, sprejemate / končate klice .

Tehnične specifikacije: 
Zvočni kodek: SBC, AAC
Različica Bluetooth: 5.0  
Razpon Bluetooth: do 10 m
Čas predvajanja: 6 ur, do 30 ur s polnilnim ohišjem
Kapaciteta baterije: 350mAh
IPX4 vodoodporen

Kaj je v škatli:
1 x TT-BH1003 ANC True Wireless brezžične stereo slušalke s ohišjem
6 x ušesne konice (dve sta na ušesnih čepkih)
1 x polnilni kabel USB-C
1 x Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
telefon
Namen uporabe
telefon
Barva
črna
Odpravljanje hrupa iz okolice
ANC
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Garancija v letih
2
Čas delovanja do [h]
6
Čas delovanja s polnilno škatlico
30
Cached: Mon, 29 Apr 2024 14:15:03 GMT