VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Technics SB-C600E-K Zvočnik

ID: 20457679
1.099,99 €

ali od 29,29 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zvočnik najvišjega razreda. 2-smerni sistem 2 zvočnikov, bas-refleksni (koaksialni 2-smerni nizkotonski/vgrajeni visokotonski zvočniki)

 

Za reprodukcijo glasbe s kar najboljšo prostorsko izraznostjo zvoka morajo biti valovne fronte zvoka, ki ga oddaja zvočniška enota, usklajene ne glede na položaj poslušanja. Eden od najprimernejših pristopov za doseganje tega cilja je koncept točkovnega vira zvoka.
Za izvedbo reprodukcije zvoka iz točkovnega vira je bila uporabljena koaksialna konfiguracija, ki je bila nato združena z izvirno oblikovanim linearnim faznim vtičem za poravnavo faz in z membrano Smooth Flow plitve oblike z gladkim robom za čim manjši odboj zvoka. Rezultat je kroglast val z usklajenimi valovnimi frontami predvajanega zvoka.
Dvosmerna koaksialna zvočniška enota SB-C600 omogoča čisto lokalizacijo zvočne slike in visoko kakovost zvoka za predvajanje občutij polne glasbe, hkrati pa uporablja že obstoječa koncepta točkovnega izvora zvoka in linearne faze, ki ju podjetje Technics nenehno razvija. Akustični čep z izvirno obliko je nameščen na sprednji strani membrane visokotonskega zvočnika in zagotavlja reprodukcijo zvoka visoke ločljivosti in široko zvočno sliko. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
DJ program
ne
Vrsta zvočnika
Bookshelf
Masa (kg) 0,00
13,1
RMS moč [W]
120
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:25:58 GMT