VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TESLA BL601BX blender

ID: 698973
72,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 28.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Izjemno hitri, visokokakovostni blender TESLA BL601BX vas bo navdušil s svojo močjo in zmogljivim 1400W motorjem ter prostorno 1,75 (l) litersko stekleno posodo. Odlikujejo ga noži (6) iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbeli, da bo mešalec kos tudi drobljenju oreškov, semen in zamrznjenega sadja, ter trije prednastavljeni programi (mešanje, drobljenje in pulziranje). Hitrost mešanja lahko postopoma povečujete z vrtljivim gumbom na sprednji strani, ki omogoča dodaten nadzor. Elegantno ohišje iz nerjavečega jekla se poda v vsako kuhinjo in je enostavno za čiščenje, ima pa tudi varnostno stikalo, ki preprečuje napačno rabo mešalnika, ter mehanizem proti zlivanju. Odstranljivi deli so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.


Glavne prednosti:
•    Močan motor 1400W
•    Prostorna steklena posoda 1,75L
•    Prednastavljeni programi
•    Postopen nadzor hitrosti
•    Ohišje iz nerjavečega jekla

 

1400 W MOTOR
Zahvaljujoč zmogljivemu motorju lahko zelo preprosto mešate sadje, zelenjavo in oreščke ter uživate v okusnih, hranljivih smutijih za dolgotrajno energijo.

UPORABNE FUNKCIJE
Hitrost mešanja preprosto prilagodite z vrtenjem gumba na sprednji strani. Na izbiro so tudi trije prednastavljeni programi: smoothie, čiščenje in možnost drobljenja ledu.

REZILA IZ NERJAVEČEGA JEKLA
Rezila so zasnovana tako, da ohranijo vse hranilne snovi: s to napravo Tesla bodo vaši sadni ali zelenjavni napitki vedno polni vitaminov in vlaknin.

GUMIJASTE NOGICE
Za trdno pritrditev zmogljivega aparata na podlago so potrebne kakovostne rešitve: zahvaljujoč gumijastim nogicam se naprava med delovanjem ali med odstranjevanjem posode ne bo premaknila.

ENOSTAVNO ROKOVANJE
Čiščenje je sedaj tako  preprosto, saj odstranljive dele lahko perete v pomivalnem stroju, medtem ko vam možnost preprostega shranjevanja kablov pomaga ohranjati kuhinjo lepo in urejeno. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta mešalnika
blender
Vrsta posode (s)
steklo
Cached: Sat, 27 Apr 2024 22:38:26 GMT