VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TESLA BS301WX osebna tehtnica

ID: 698986
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pametna digitalna osebna tehtnica TESLA BS301WX je namenjena vsem, ki želijo enostavno in podrobno spremljanje sprememb svoje telesne teže. Vse meritve, s pomočjo Bluetooth vmesnika, lahko spremljate preko aplikacije “OKOK. Izmerite svojo telesno težo, izračunajte indeks telesne mase BMI, pridobite vpogled v stanje vaše telesne maščobe, visceralne maščobe, mišične in kostne mase, odstotek vode ter številne druge parametre. Za več motivacije pri treningu, lahko trenirate skupaj s svojimi bližnjimi, saj tehtnica lahko shrani podatke in informacije za 8 oseb. Aplikacija je zelo preprosta za uporabo in vam poleg podatka vaše trenutne telesne teže pokaže tudi tedenska, mesečna in četrtletna poročila in vam s pomočjo krivulje prikazujejo spremembe v meritvah.
Tehtnica je izdelana iz kakovostnega 6 mm kaljenega stekla, ki je odporno na udarce, kar ji zagotavlja izjemno vzdržljivost in udobje. Opremljena je z velikim, lahko berljivim LCD zaslonom in lahko meri obremenitve do skupne mase 180 kg. Odlikujejo jo uporabne funkcije samodejnega vklopa in izklopa, ter indikatorja »prazne baterije« in »preobremenitve«, ki bodo poskrbeli, da se bo naprava samodejno izklopila po 60 sekundah nedejavnosti 

PAMETNA TEHTNICA
Uporabite aplikacijo OKOK in izmerite svojo telesno težo, izračunajte indeks telesne mase BMI, pridobite vpogled v stanje vaše telesne maščobe, visceralne maščobe, mišične in kostne mase, odstotek vode ter številne druge parametre.

TRENIRAJTE SKUPAJ
Tehtnica lahko shrani podatke in informacije za 8 oseb.

UPORABNE FUNKCIJE
Tehtnica Tesla ima lahko berljiv zaslon, s samodejnim vklopom in izklopom, ter indikatorja »prazne baterije« in »preobremenitve«. Izbirate lahko med dvema merskima enotama (lb/kg).

UDOBJE IN VZDRŽLJIVOST
6 milimetrska plošča tehtnice iz kaljenega stekla zagotavlja izjemno vzdržljivost in udobje. Naprava se ponaša tudi s funkcijo proti zdrsu, ki preprečuje, da bi vam spodrsnilo.

ELEGANTEN DIZAJN
Tehtnice Tesla so elegantno oblikovane in se zlahka prilegajo vsakemu interierju, z jasnimi linijami in poliranim videzom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 10:52:11 GMT