VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TESLA MX505WXB ročni mešalnik s posodo

ID: 698978
39,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ročni mešalnik TESLA MX505WXB deluje z visoko močjo 500W in petimi hitrostmi mešanja, ki jih prilagajate glede na trenutne potrebe. Dodatni Turbo gumb omogoča zmogljivo pospešeno vrtenje metlic in je primeren za krajše intervale mešanja. Mešalnik se ponaša s 2,5 L (3,2 L max) samovrtljivo posodo, s priloženim pokrovom, ki poskrbi, da lahko nemoteno dodajate sestavine z obema rokama. Priložene so kromirane mešalke, za mešanje in stepanje, ki poskrbijo za gladko in rahlo strukturo, ter par kavljev, ki se odlično odreže pri pripravi čvrstega testa za piškote. Naparava je posebej priročna zaradi lahke in ergonomske zasnove, medtem ko gumb za sprostitev zagotovi enostavno čiščenje vseh delov aparata.

 

PROSTOROČNO
Ta mešalnik je popolna naprava za aktivno kuhinjo z veliko dela! Le dodajte sestavine in pustite, da naprava opravi svoje delo. Imeli boste dovolj časa, da dokončate kosilo – in sočasno pripravite sladico.

VRTLJIVA POSODA
Mešalna posoda se samodejno vrti in tako omogoča spremljanje procesa mešanja. Posoda s prostornino 3,2 L je dovolj široka, da lahko enostavno dodajate sestavine.

POKROV SKLEDE 
Zahvaljujoč odprtini v pokrovu posode lahko preprosto dodajate sestavine, ne da bi vas pri tem skrbelo razlitje vsebine ali posledično neurejen kuhinjski pult.

ENOSTAVNO KOT 1, 2, 3
Naprava je enostavna za uporabo: ima stikalo za vklop/izklop z izbiro hitrosti, turbo gumb in gumb za sprostitev mešalnika.

KLJUČNO JE UDOBJE
Ta Tesla naprava je enostavna za uporabo in vzdrževanje: stepalki in kavlja za testo iz nerjavečega jekla, so primerni za mešanje, stepanje in gnetenje in jih lahko priročno pomivate v pomivalnem stroju.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE
Vse dodatke in nastavke mešalnika lahko enostavno operete v pomivalnem stroju.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
ročni
Vrsta posode (s)
PVC
Dodatki
metlica za stepanje, mešalnik, kavelj za gnetenje, prozorni pokrov
Cached: Sun, 28 Apr 2024 21:02:10 GMT