VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TESLA NB301BXA nutri blender

ID: 698992
63,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nutri blender Tesla NB301BXA z izjemno močjo 1000W in zmogljivim motorjem drobi led, semena, lupine in stebla v gladko in enakomerno strukturo, ter preprosto in z lahkoto meša sadje, zelenjavo in oreščke. Profesionalna rezila so posebej zasnovana za ohranjanje vseh hranilnih snovi. Preprosta zasnova blenderja omogoča enostavno uporabo in vam pomaga ustvariti zdrave in hranljive obroke v nekaj minutah. Preprosto vstavite sestavine in pritisnite gumb! Svoje zdrave mešanice lahko tudi vzemite s seboj na pot, saj poleg baze z motorjem in križnega rezila, paket vsebuje še 800 ml posodo, 500 ml posodo , športni pokrov ter pokrov za shranjevanje. Posode so izdelane iz BPA-free tritana. Zahvaljujoč gumijastim nogicam, se naprava med delovanjem ali odstranjevanjem posode ne bo premikala. Vse dodatke in nastavke blenderja lahko enostavno operete v pomivalnem stroju. Uživajte v okusnih, hranljivih smutijih za dolgotrajno energijo.


Glavne prednosti:
•    Moč motorja: 1000W
•    Profesionalna rezila
•    2x posoda in 2x pokrov
•    Pralno v pomivalnem stroju

 

MOČAN MOTOR
Zahvaljujoč zmogljivemu motorju lahko preprosto mešate sadje, zelenjavo in oreščke ter uživate v okusnih, hranljivih smutijih za dolgotrajno energijo.

ZMOGLJIVA REZILA
Rezila so posebej zasnovana za ohranjanje vseh hranilnih snovi. S to napravo Tesla lahko zdrobite zamrznjeno sadje, semena ali celo led – in ustvarite popolno gladko teksturo, kot vam je všeč.

ENOSTAVEN ZA UPORABO
Preprosta zasnova blenderja omogoča enostavno uporabo in vam pomaga ustvariti zdrave in hranljive obroke v nekaj minutah. Preprosto vstavite sestavine in pritisnite gumb!

OKUSNO NA POTI
Ustvarite svoje zdrave mešanice in jih vzemite s seboj, kamor koli želite. Priročni pokrovi za zapiranje vam bodo v pomoč! Uživajte v svoji dozi vitaminov na poti.

UPORABNI DODATKI
Poleg baze z motorjem in križnega rezila, paket vsebuje še 1000 ml posodo, 700 ml posodo, športni pokrov in pokrov za shranjevanje.

GUMIJASTE NOGICE 
Za trdno pritrditev zmogljivega aparata na podlago, so potrebne kakovostne rešitve: zahvaljujoč gumijastim nogicam, se naprava med delovanjem ali odstranjevanjem posode ne bo premikala.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE
Vse dodatke in nastavke blenderja lahko enostavno pomijete v pomivalnem stroju.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta mešalnika
mešalnik za smoothije
Vrsta posode (s)
PVC
Dodatki
dodatna posoda, komplet pokrovov za na pot
Noga (s)
plastična
Cached: Sun, 28 Apr 2024 12:21:33 GMT