VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralni strojiTESLA WF81490MS Pralni stroj

TESLA WF81490MS Pralni stroj

ID: 20491196
469,90 €

ali od 12,51 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pralni stroji Tesla so elegantni in prefinjeni pomočniki, ki vam pomagajo oprati veliko količino umazanega perila – a v stilu!

 

STROKOVNO ČIŠČENJE

Naša nova funkcija Steam Care ustvari toplo paro - ki jo lahko vidite v notranjosti bobna - pred glavnim delom določenih programov, kar pomaga pri strokovnem čiščenju in boljši učinkovitosti pranja. Ta naprava ima tudi program, ki lahko pomaga odstraniti škodljive bakterije s pranjem perila pri temperaturi 60 °C več kot 30 minut, na voljo pa je tudi možnost proti mečkanju.

 

PROGRAM VOLNA

Če radi nosite volnena oblačila, veste, kako pomembno je, da jih pravilno operete, da se med pranjem ne skrčijo ali strgajo. Naši stroji imajo certifikat Woolmark, kar pomeni, da smo strokovnjaki za nego volnenih materialov: zahvaljujoč posebej nežnemu programu pranja bodo vaša najljubša oblačila z daljšimi premori tako mehka in lepa kot prvi dan, ko ste jih kupili.

 

NEGA OTROŠKIH OBLAČIL

Vsi starši vemo, kako pomembno je temeljito pranje otroških in dojenčkovih oblačil, da zmanjšamo morebitne negativne posledice na zdravje naših najmlajših. S posebno opcijo pranja otroških oblačil se pretok vode med vsako fazo pranja poveča, da se popolnoma odstranijo vsi ostanki detergenta – vse za čim boljšo zaščito naših malčkov.

 

NOČNO PRANJE

Če ste navajeni perilo prati ponoči ali preprosto želite, da je stroj še tišji kot običajno - boste zagotovo uživali v naši posebej zasnovani možnosti za nočno pranje. Ko je ta funkcija aktivirana, se bo hitrost vrtenja zmanjšala in boben se bo vrtel bolj nežno, zaradi česar bo stroj med celotnim ciklom deloval tiho. Postopek lahko traja nekoliko dlje, vendar je vredno vsake minute!

 

IZBOLJŠAN NOTRANJI BOBEN

Pri oblikovanju te serije smo se osredotočili na izboljšanje notranjosti bobna, da bi zagotovili celovito profesionalno nego vaših oblačil. Nova notranja zasnova bobna v obliki diamanta pomaga hitro in učinkovito odstraniti madeže, hkrati pa zmanjša možnost strganja. Ta stroj ima tudi svetlobni indikator, ki vas opomni, kdaj je čas za samočistilni cikel bobna.

 

STOPNJA UMAZANOSTI

Ta uporabna možnost pomaga pralnim strojem Tesla prilagoditi nastavitve cikla stopnji umazanosti oblačil. Izbrati morate le ustrezno stopnjo za perilo, ki ga želite oprati, in stroj bo deloval po ustreznem programu. Na primer, če izberete možnost za zelo umazano perilo, bo naprava podaljšala čas pranja, pospešila ožemanje itd.z

 

LED ZASLON

V primerjavi s tradicionalnimi gumbi zasloni na dotik trajajo dlje in izboljšajo splošno dostopnost, videz in estetiko stroja. S to napravo Tesla vam digitalni LED zaslon omogoča, da ste na tekočem s celotnim postopkom pranja, vnaprej nastavite začetni čas, spremljate vse pomembne informacije in uživate v številnih drugih uporabnih funkcijah.

 

 

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
85
Širina [cm]
56.5
Globina [cm]
59.5
Zmogljivost pranja [kg]
8
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1400
Inverter motor
da
Razred energijske učinkovitosti
B
Način polnjenja
spredaj
Aquastop
ne
Mehanska zaščita pred izlivom vode
da
Glasnost ožemanja [dB]
76
Vgradni
ne
Barva
srebrna
Garancija v letih
5
Cached: Sat, 27 Apr 2024 17:06:50 GMT