VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Teverun Fighter 11+

ID: 20469863
-5% s kodo VIKEND
3.299,99 €

ali od 84,59 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Teverun Fighter 11+ je verjetno najbolj pričakovan ekstremni električni skiro leta. Ima povsem novo tehnologijo, ki omogoča personalizacijo vožnje in izgleda e-skiroja, kot tudi izjemen občutek vožnje.
Ima velike 11 palčne pnevmatike brez zračnic in s tehnologijo samoceljenja in nastavljivo plinsko vzmetenje za zelo udobno vožnjo. 1600W motorja v obeh kolesih in Minimotors sinewave kontrolerji omogočajo zelo precizen in odziven občutek vožnje z ekstremnimi pospeški. Nastavljiva RGB osvetlitev z aplikacijo omogoča neskončno barvnih možnosti. 

 

Kako se razlikuje od ostalih skirojev?

Teverun Fighter 11+ ima večjo 60V 35Ah baterijo (2100Wh), in lahko z enim polnjenjem dosega tudi do 100 prevoženih kilometrov. Ima zelo praktičen TFT LCD zaslon, na katerem lahko vidiš vse podrobnosti vožnje in e-skiroja. Na njem lahko nastaviš 5 načinov vožnje, s katerimi boš vedno pripravljen na situacijo. Ima hidravlične zavore za varno ustavljanje. Zares drugačen pa je zaradi fenomenalne odzivnosti v vožnji.

Ali je skiro praktičen za vsakodnevno uporabo?

Za vsakodnevno uporabo je primeren za najzahtevnejše voznike. Zaradi velike baterije in udobne vožnje se bo prilagodil mnogim potrebam. S svojimi 40kg je sicer masiven, ampak je še vedno prenosljiv. Tako ga lahko vzameš s seboj na dopuste ali pa ga umakneš po potrebi. Je e-skiro pravi za ljubitelje e-skirojev in katerega se dlje časa ne boš naveličal. Je v celoti opremljen in pripravljen za najbolj zabavne vožnje in poti.

Najvišja hitrost? Pospeški?

Hitrost skiroja je omejena na 25km/h. V primeru vožnje izključno izven prometa je Teverun Fighter 11+ sposoben razviti hitrosti do 80 km/h. Za tovrsten odklep hitrosti se obrnite na pooblaščen servis, ki vas bo tudi seznanil z varno vožnjo z e-skirojem. Pospeševanje je lahko zelo ekstremno z dvojnim pogonom, kot tudi zelo kontrolirano in umirjeno s pomočjo sinewave tehnologije.

Za koga je primeren?

Teverun Fighter 11+ je ekstremni skiro, in je primeren predvsem za tiste, ki imajo izkušnje z zmogljivimi skiroji in skiroji z dvojnim pogonom. Ni primeren za otroke, ali kot prvi električni skiro. Zares bodo z njim uživali ljubitelji električnih skirojev, ljubitelji motorjev in ostali z ljubeznijo po adrenalinu. Prav tako je lahko primeren za vsakodnevne voznike, ki iščejo izjemen občutek vožnje in potrebujejo daljše domete.

Tehnične podrobnosti
Domet do (km)
100
Nosilnost/obremenitev (kg)
150 kg
Garancija v letih
1
Domet do [km]
100
Moč [W]
3200
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
60
Nosilnost/obremenitev [kg]
150
Teža [kg]
40
Velikost koles [cm]
27.9
Cached: Sun, 28 Apr 2024 18:12:28 GMT