VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiTHRUSTMASTER Simtask Steering Kit (Farming Set Up Knob+Clamp) komplet za krmiljenje

THRUSTMASTER Simtask Steering Kit (Farming Set Up Knob+Clamp) komplet za krmiljenje

ID: 20812550
88,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

 

SimTask je Thrustmasterjeva nova serija simulatorjev vožnje za težko mehanizacijo in kmetijske stroje. Komplet za krmiljenje SimTask je nosilec za dirkalni volan, ki vam omogoča, da dirkalni volan namestite v položaj z ravno montažo, kar je idealno za realistično in poglobljeno izkušnjo pri upravljanju težkih strojev in vozil. Vrtljiv volanski gumb zagotavlja večjo okretnost, kar vam omogoča upravljanje krmilne palice ali prestavne ročice z drugo roko. Hitro preklopite z vožnje dirkalnih avtomobilov na upravljanje težkih vozil in kmetijskih strojev, saj lahko enostavno prilagodite kot in višino dirkalnega volana. Samozavestno se podajte na najtežje terene: komplet za krmiljenje SimTask je s svojo kovinsko konstrukcijo trden in izdelan za dolgo življenjsko dobo.

Sistem pritrditve kompleta za krmiljenje SimTask je združljiv z dirkalnimi volani Thrustmaster T128 in T248.

ZASNOVAN ZA SIMULACIJE VOŽNJE TEŽKE MEHANIZACIJE

Komplet za krmiljenje SimTask je idealen nosilec za dirkalni volan za simulacije vožnje, ki temeljijo na težkih vozilih in kmetijskih strojih. Volan namestite plosko in uživajte v realističnem doživetju pri upravljanju težkih strojev in vozil.

REVOLUCIONARNA VSESTRANSKOST

Položaj volana je mogoče nastaviti v treh oseh: enostavno nastavite kot in višino volana, ne da bi za to potrebovali orodje ali razstavljanje. Hitro preklopite iz enega položaja v drugega, od vožnje dirkalnih avtomobilov do upravljanja kmetijskih strojev, težkih vozil in kombajnov.

VRTLJIVI GUMB

Komplet za krmiljenje SimTask vključuje vrtljiv gumb, ki omogoča upravljanje težkih strojev z eno roko, kar povečuje okretnost. Z drugo roko lahko upravljate krmilnike opreme ali prestavno ročico.

TRDNA KOVINSKA KONSTRUKCIJA

Ta nosilec ima 100-odstotno kovinsko strukturo iz 2 mm debele pločevine, ki zagotavlja robustnost in zvesto reprodukcijo voznih občutkov. Vrtljivi gumb ima jekleno os, ki zagotavlja togost in podaljšano življenjsko dobo.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Komplet za krmiljenje SimTask je opremljen s sistemom za pritrditev z objemko, ki je primeren za mize debeline od 15 mm do 50 mm. Vrtljivi gumb je mogoče brez orodja enostavno namestiti na volan.

ZDRUŽLJIV Z DIRKALNIMI VOLANI T128 IN T248

Montažni nosilec je združljiv z dirkalnimi volani Thrustmaster T128 in T248. Spremenite svojo mizo v resnično vsestransko kabino!

Za še popolnejšo izkušnjo vožnje kmetijskih strojev je komplet za krmiljenje SimTask odlično dopolnilo palici SimTask FarmStick.

 

*Dobava brez volana, samo komplet za krmiljenje SimTask in nosilec za dirkalni volan.

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za konzole
igralna palica
Igralna platforma
PS5
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:10:36 GMT