VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNahrbtniki, torbe in ovitkiTIGERNU T-B3032A 15.6" nahrbtnik + prevleka za nahrbtnik + ključavnica

TIGERNU T-B3032A 15.6" nahrbtnik + prevleka za nahrbtnik + ključavnica

ID: 701379
48,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Kvaliteten in atraktiven nahrbtnik za šolo, študij, službo ali za izlet. Nahrbtnik prekrijte s tanko napremočljivo prevleko ter ga zaklenete s ključavnico, tako bodo vaše stvari varne pred nepredvidljivim vremenom in malopridneži. 

Sodobna oblika nahrbtnika za prenosni računalnik, narejenega iz visoko kvalitetnih, vodoodbojnih materialov odpornih na praske, vas bo prepričal s svojo uporabnostjo. Žepi nahrbtnika so zaščiteni s posebej zasnovano dvojno zadrgo, ki jo je možno zakleniti s ključavnico, tako je vsebina zmeraj varna pred nepridipravi. Na sprednji strani najdemo dva hitro dostopna žepa, stransko dva mrežasta. Na hrbtnem delu nahrbtnika je skrivni predal, za stvari, ki jih želite posebej zavarovati. Glavna predala sta dva, popolnoma oblazinjen za do 15.6˝ prenosni računalnik in eden globlji za raznovrstne dodatke. Naramnice so oblazinjene in popolnoma prilagodljive, hrbtni del pa zračen in mehak.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Material
tekstil
Primerno za prenosnike do:
15,6" (39,6 cm)
Tip rač. torbe
nahrbtnik
Zapiranje torbe
zadrga
Cached: Sat, 27 Apr 2024 04:36:18 GMT