VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoNahrbtniki, torbe in ovitkiOvitkiTIGERNU T-N1030 temno siva torba za prenosnik

TIGERNU T-N1030 temno siva torba za prenosnik

ID: 21025670
74,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Elegantna torba TIGERNU T-N1030 se ponaša s sodobno obliko in visoko funkcionalnostjo. Njena trpežna zasnova iz vodoodpornega materiala, odpornega na brizganje in praske, zagotavlja ne le privlačen videz, ampak tudi vzdržljivost v različnih pogojih.

Na straneh torbe so ergonomsko postavljeni elegantni žepi, črni trakovi z rjavo usnjeno obrobo pa ne le estetsko dopolnjujejo obliko, ampak tudi funkcionalno prispevajo k privlačni obliki stranic torbe. Dodatni stranski žep z zadrgo na eni strani pa dodatno izboljša uporabnost.

Pomembno udobje zagotavlja dolg ročaj za ramo, ki ga je mogoče sneti in varno pritrditi na jekleno vponko. Oblazinjena ramenska podloga nudi udobje, tudi ko je torba popolnoma naložena. Manjša ročaja sta okrašena z usnjenimi vložki za udobno nošenje v roki in sta pritrjena z gumbom blagovne znamke.

Torba ponuja prostorno notranjost z več predelki, primernimi za shranjevanje velikih predmetov, vključno s 15,6-palčnim prenosnim računalnikom. Dva velika zunanja žepa z zadrgo, en na notranji strani in en na zunanji, dodata praktičnost, usnjeni vložki pa poudarijo linije torbe.

Celoten dizajn torbe TIGERNU T-N1030 združuje klasičen videz z vsestransko razporeditvijo žepov, kar jo naredi odlično spremljevalko za vaše potrebe v vsakdanjem življenju.
Tehnične podrobnosti
Barva
temno siva
Material
tekstil
Primerno za prenosnike do:
15,6" (39,6 cm)
Tip rač. torbe
torba za prenosnik
Zapiranje torbe
zadrga
Cached: Sat, 27 Apr 2024 07:33:30 GMT