VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaOmrežna opremaTP-LINK SafeStream TL-ER7 206 Gigabit Multi-WAN VPN usmerjevalnik router

TP-LINK SafeStream TL-ER7 206 Gigabit Multi-WAN VPN usmerjevalnik router

ID: 696464
167,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
TP-LINK SafeStream TL-ER7206 Gigabit Multi-WAN VPN usmerjevalnik router

 

TP-LINK SafeStream TL-ER7206 Gigabit Multi-WAN VPN usmerjevalnik router ponuja odlične zmožnosti procesiranja podatkov in različne moćne funkcije vključno z IPsec/PPTP/L2TP VPN, Load Balance, Access Control, DoS Defense, Bandwidth Control, in tako dalje. Usmerjevalnik/ router ima centrilizirano upravljanje v oblaku in inteligentno spremljanje, saj je integriran v Omada SDN (ZTP). Priprava Zero-Touch Provisioning zahteva uporabo krmilnika v oblaku Omada. 1x gigabitni SFP in 5x gigabitni RJ45 priključki zagotavljajo visokohitrostno žično povezljivost.
Do 4x priključek WAN: 1x gigabit SFP WAN, 1x gigabit RJ45 WAN, 2x gigabit WAN/ LAN optimizirajo uporabo pasovne širine.



Usmerjevalnik ponuja napredne pravilnike požarnega zidu, obramba DoS, filtriranje IP / MAC / URL in več varnostnih funkcij, ki ščitijo vaše omrežje in podatke.

Tako lahko popolnoma zadosti potrebam majhnih in srednjih podjetij, hotelov in skupnosti z velikim številom uporabnikov, ki zahtevajo efektivno in za upravljanje enostavno omrežje z visoko varnostjo.

Omada SDN - pametnejša rešitev v oblaku za poslovno mreženje
Kot prehod, ki se brez težav integrira v platformo Omada Software Defined Networking (SDN), TL-ER7206 omogoča oddaljeno in centralizirano upravljanje, kjer koli in kadar koli. Za čim večje udobje je na voljo tudi samostojno upravljanje prek spletnega uporabniškega vmesnika ali aplikacije.

 

Visoka VPN zmogljivost
TL-ER7206 podpira različne VPN protokole vključno z IPsec, PPTP, L2TP VPN načini in lahko upravlja tudi s prehodnim prometom. Vgrajen strojni NAT pogon omogoča usmerjevalniku podporo in upravljanje do 100 LAN-to-LAN/Client-to-LAN IPsec VPN povezave, 50? OpenVPN*, 50? L2TP, in 50? PPTP VPN. Napredne VPN funkcije vključujejo DES/3DES/AES128/AES192/AES256 enkripcijo, MD5/SHA1 avtentifikacijo, NAT Traversal(NAT-T), Dead Peer Detection(DPD), Perfect Forward Secrecy(PFS).
(*Te funkcije zahtevajo uporabo strojne opreme Omada, krmilnika programske opreme ali krmilnika v oblaku)

- Podpira IPsec/PPTP VPN protokole ter do 20 IPsec VPN tunelov s strojnim VPN pogonom
- napredne varnostne funkcije vključujejo ARP Inspection, DoS Defense, URL/WEB Group Domain Filter in Access Control

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:12:50 GMT