VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TP-LINK Tapo D230S1 2K 5M pametni hišni zvonec

ID: 20833988
119,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

TP-LINK Tapo D230S1 2K 5MP microSD pametni hišni zvonec

 

2K 5MP Live View: Prek aplikacije Tapo boste vedno vedeli, kaj se dogaja pred vašimi vrati. S starlight senzorjem in ločljivostjo 2K 5 MP preverite vse podrobnosti, posnete tudi v okoljih s šibko svetlobo.

Barvni nočni vid: Tapo D230S1 z vgrajenim reflektorjem in starlight senzorjem, ponoči razkrije podrobnosti in barve v visoki ločljivosti.

Pogled od glave do pet: z izjemno širokim vidnim poljem (160° diagonala) Tapo 4:3 pogled v živo zagotavlja, da lahko uporabniki vidijo obiskovalce od glave do pet na razdalji 1 m. To prikaže več podrobnosti kot drugi 16: 9 zvonci.

Prilagodljiva postavitev, prilagodljivi pogledi: različne izbire namestitve omogoča uporabnikom, da zvonec prilagodijo več scenarijem namestitve.

Daljša življenjska doba baterije: polnilna in odstranljiva baterija s protokolom nizke porabe podaljša uporabo zvonca.

Pametno zaznavanje in obveščanje z umetno inteligenco: pametni algoritmi umetne inteligence prepoznajo ljudi in avtomobile ter po potrebi obvestijo uporabnike.

Več načinov za odgovor: Z dvosmernim zvokom ali posnetim hitrim odgovorom komunicirajte neposredno s poštarjem prek aplikacije Tapo.

Prilagodljiva izbira shranjevanja: shranite posnete videoposnetke na kartico microSD (do 512 GB), nameščeno v zvezdišču, ali z uporabo storitev za shranjevanje v oblaku Tapo Care.

Alarm proti kraji: s funkcijo alarma, vas aplikacija opozori, ko nekdo poskuša sneti zvonec.

Odporen na vodo in prah IP64: dobro deluje v deževnih dneh in v vlažnem okolju.

 

Celosten pogled
Z izjemno širokim vidnim poljem kamere (160° diagonala) Tapo 4:3 pogled v živo zagotavlja, da lahko uporabniki preverijo obiskovalce od glave do pet na razdalji 1 m, kar prikazuje več navpičnih podrobnosti kot drugi zvonci 16:9.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Aktivacija
aplikacija
Cached: Fri, 03 May 2024 23:59:38 GMT