VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TRACER Webcam HD WEB008 kamera

ID: 20404286
16,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 3 ponudbe od 17.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

TRACER kamera Webcam HD WEB008

 

Iščete praktično rešitev, ki vam bo omogočila prosto vodenje video klepetov in konferenc? Ali morda sanjate o vlogerski karieri? Spletna kamera Tracer HD WEB008 je odlična rešitev za vas.

Naprava ne zagotavlja samo visokokakovostne slike, ampak tudi jasen zvok – med spletnim sestankom ne boste delili le pomembnih informacij, temveč boste med pretakanjem v živo zajeli tudi vse podrobnosti.

• Kakovost slike HD

• 100 ° vidni kot objektiva

• Samodejno popravljanje osvetlitve

• Vgrajen mikrofon

• Ročna nastavitev ostrenja

Slika visoke kakovosti

Spletna kamera Tracer zajema slike v kakovosti HD s hitrostjo 30 sličic na sekundo, zato vam ni treba skrbeti zaradi ostrine in bogastva podrobnosti.

Ne glede na to, ali gostite spletni seminar, video konferenco ali klepetate s prijatelji, bo vsebina sogovornikom predstavljena v kakovostni in živahni naravni barvi.

Širok kot gledanja

Vidni kot spletne kamere za sledenje je 100 °, kar pomeni, da ne bo zajela samo vas, temveč tudi del okolja, v katerem snemate.

Ni vam treba več skrbeti za kakovost vaše spletne predstavitve, spletna kamera tracer bo poskrbela, da bo vaše občinstvo videlo točno tisto, kar želite sporočiti.

Kakovost v kateri koli razsvetljavi

Oblačen dan s slabo osvetlitvijo? Ni vam treba več skrbeti zaradi težkih pogojev snemanja.

Samodejno popravljanje osvetlitve spletne kamere sledilca se prilagaja situaciji in daje svetlejše slike z boljšim kontrastom.

Zdaj vam video klici na deževno jesensko popoldne ne bodo predstavljali težav. Zahvaljujoč ročni nastavitvi lahko ostrino slike natančno prilagodite svojim potrebam.

Vsestranska naprava

Spletna kamera Tracer WEB008 je opremljena z vgrajenim mikrofonom, ki bo zagotovil dobro komunikacijo s sogovornikom in vam omogočil vodenje poslovnih konferenc doma.

Naprava ima vhod USB, zaradi česar je združljiva s katerim koli namiznim in prenosnim računalnikom. 1,5 m dolg kabel zagotavlja varno povezavo in uporabo.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost videa
HD
Barva
črna
Maksimalno število sličic na sekundo
30
Ostrenje
ročno
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 05 May 2024 11:36:01 GMT