VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Prodajni hiti

Izbrana ponudba zamrzovalnikov

Aktualna ponudba

Izberi pravi hladilnik zase

Iščeš pravi hladilnik zase? Ne veš ali bi izbral hladilnik z zamrzovalnikom, ameriški hladilnik, francoski hladilnik ali mini hladilnik? Mi ti bomo pomagali! Klikni in izbiraj med širokim naborom hladilnikov vrhunskih blagovnih znamk, primernih za različna gospodinjstva.

Nakupuj po različnih vrstah hladilnikov

Spoznajte hladilnike Samsung
Spoznajte hladilnike Samsung

Prepoznana in vrhunska znamka Samsung s svojo linijo Bespoke hladilnikov ustvarja novo dimenzijo bele tehnike. Naj kuhinja postane vaše ustvarjalno platno in s svojo lastno kombinacijo barv is stila, nadgradite svojo kuhinjsko opremo. Bespoke linija vključuje najboljše funkcije in tehnologijo. Spacemax tehnologija s tanjšimi stenami omogočajo več prostora za shranjevanje živil, hkrati se zunanje mere hladilnika ne spremenijo. Najboljša izbira pa so tudi zaradi svojega varčnega energijskega razreda. 

 

Vsi Samsung hladilniki

Prilagodljivi hladilniki Gorenje
Prilagodljivi hladilniki Gorenje

Hladilniki Gorenje s svojimi naprednimi funkcijami zagotavljajo svežino hrane v hladilniku. Njegova Multiflow tehnologija poskrbi za enokomerno porazdelitev hladnega zraka po hladilniku, tako da je vsa hrana v hladilniku enakomerno ohlajena. Hladilniki Gorenje se prilagodijo vašim potrebam, saj vsebujejo predal imenovan "Convert FreshZone", ki se lahko pretvori iz predala za meso in ribe, v predel za zelenjavo in sadje.

 

Hladilniki Gorenje

"Like a Bosch"
"Like a Bosch"

Olajšajte si življenje z Bosch hladilniki in njihovimi dodatnimi funkcijami. Hladilniki Bosch do vse zmogljivejši in opremeljeni z najnovejšimi funkcijami. Upravljate ga lahko na daljavo preko telefona ali pa celo s svojim gladom! Poleg notranje kamere in prikazovalnika temperature, pa vsebuje tudi priročno tehnologijo, ki preprečuje nepotrebno nastajanje ledu. Glede na vaše potrebe lahko pri Boschu najdete vse. Zasnesljive, visokokakovostne hladilniki različnih vrst ali z zamrzovalnikom. 

 

Izberi svoj Bosch hladilnik

Beko, za bolj zdravo življenje
Beko, za bolj zdravo življenje

Cilj blagovne znamke Beko je spodbuditi naslednje generacije k bolj zdravemu življenju. Posledično razvijajo hladilnike, ki ohranjajo svežino hrane dlje časa in vam omogočajo, da prihranite čas, ki ga lahko posvetite sebi. Pri nas ekskluzivno ponujamo kombinirani hladilnik Beko MCNA366E40DXBN z zamrzovalnikom spodaj in z NeoFrost tehnologijo, ki z dvema ločenima ventilatorjema preprečuje vnos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom. Vsebuje tudi tehnologijo HarvestFresh, ki poskrbi, da se vitamini v saju in zelenjavi ne izgubijo in tako lahko uživamo v bolj zdravem načinu prehranjevanja. 

 

Naroči Beko hladilnik

Kako izbrati pravi hladilnik?
Kako izbrati pravi hladilnik?

Da ti bo hladilnik olajšal življenje in da boš z njim maksimalno zadovoljen, je potrebno vedeti kako izbrati najbolj primeren hladilnik za tvoje gospodinjstvo. Pri tem je najprej pomembna postavitev hladilnika. Ali želite vgradni ali prostostoječ hladilnik? Prostostoječi hladilniki so bolj prilagodljivi, saj niso vgrajeni v ostalo kuhinjo in ga lahko postavite tudi v shrambo. Nato se morate odločiti kakšno vrsto hladilnika potrebujete. Izbirate lahko med klasičnimi, francoskimi, ameriškimi, ... Poleg tehnologij, je razlika tudi v velikosti hladilnikov. Ključno je, da izberete hladilnik, ki bo prave dimenzije za vas. Na koncu pa poglejmo še varčnost. Energijski razred hladilnika je pomembna, saj je hladilnik tisti, ki ga potrebujete 24ur na dan in 7 dni na teden. 

Francoski ali ameriški?
Francoski ali ameriški?

Poleg klasičnih hladilnikov in hladilnikov z zamrzovalnikom poznamo tudi ameriške in francoske hladilnike. Ali poznaš razliko med njima? Ameriški hladilnik je med njima bolj prepoznaven. Gre za dvovratni hladilnik, ki ima na obeh straneh hladilnik ali pa je ena stran namenjena hlajenju druga pa zamrzovanju. Je zelo prostoren znotraj, vsekakor pa zavzame tudi kar nekaj prostora v kuhinji. Prednost tega hladilnika je, da je zamrzovalnik na enaki višini kot hladilnik, zato sklanjanje ni potrebno. Za razliko od njega pa ima francoski hladilnik zgoraj prostor za hlajenje in spodaj pod njim je zamrzovalnik, ki je lahko dvovratni ali pa v obliki predalov. Francoski hladilniki so zelo veliki, zato je primeren za večja gospodinjstva, še posebej, če radi gostite velike družbe. 

 

Francoski ali ameriški

Različne tehnologije znotraj hladilnika
Različne tehnologije znotraj hladilnika

Različne znamke imajo različne tehnologije. Nekaj funkcij pa je skupnih skoraj pri vseh hladilnikih, saj so pomembne za ohranjanje svežine naše hrane. Če ima hladilnik predal, ki ima "nulto cono" to pomeni, da je ta prostor v hladilniku ohlajen na okoli 0°C. Ta predel je predvsem namenjen shranjevanju zelenjave in mesa, saj pri tej temperaturi podaljšuje čas možnega shranjevanja. "NoFrost" sistem v hladilniku poskrbi za odstranjevanje odvečne vlage in tako preprečuje nabiranje ledu.

Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:46:56 GMT