VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostDodatki za električno mobilnostURBAN MOOV UMSTRAP2 transportni trak za električni skiro

URBAN MOOV UMSTRAP2 transportni trak za električni skiro

ID: 20475340
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Poenostavite nošenje električnega skiroja z univerzalnim trakom UMSTRAP2. Zložite skiro, obesite dva karabina na obeh koncih na dva trdna zatiča. Skiro lahko tako nosite čez ramo, kar je idealno za prenašanje, shranjevanje ali uporabo javnega prevoza. Dolžina traku je nastavljiva za prilagajanje vsem skirojem in vsem telesnim tipom.

 

Poenostavite nošenje električnega skiroja z univerzalnim trakom UMSTRAP2. Zložite skiro, obesite dva karabina na obeh koncih na dva trdna zatiča. Skiro lahko tako nosite čez ramo, kar je idealno za prenašanje, shranjevanje ali uporabo javnega prevoza. Trak je zasnovan tako, da olajša namestitev in rokovanje, ne da bi pozabili na udobje uporabe. Ima ramensko blazinico z masažnimi gobami in pomaga uravnotežiti porazdelitev teže med sprednjim in zadnjim delom ter preprečuje bolečine, zaradi česar je njegova uporaba dostopna vsem. Dolžina traku je nastavljiva za prilagajanje vsem skirojem in vsem telesnim tipom.

Lastnosti:

  • Kompatibilnost: univerzalni
  • Sestava: najlon/neopren
  • Dolžina (cm): 110 - 230 cm
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka (ele. mob.)
ročka/držalo
Cached: Fri, 26 Apr 2024 08:03:47 GMT