VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

V 15 Detect Total Clean Sesalnik Dyson

ID: 20831283
899,99 €

ali od 23,96 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dyson nam predstavlja svoj najnovejši brezžični sesalnik, model V15 Detect Total Clean, ki spreminja način, kako razmišljamo o čiščenju. Ta močan sesalnik s celostno HEPA filtracijo postavlja nove standarde čistosti in inovacije. Pustite, da vam razložimo, zakaj je V15 Detect Total Clean tako poseben.

 

Najprej, Dyson je razvil napravo, ki razkriva neviden prah, tisti, ki ga s prostim očesom ne moremo opaziti. S pomočjo naprednega Piezo senzorja, ki deluje s hitrostjo 15.000 meritev na sekundo, sesalnik prepozna in izmeri mikroskopske prašne delce. Tako ste vedno na tekočem s tem, kaj se skriva v vašem domu.

Ena od najosupljivejših lastnosti tega sesalnika je Dysonov HyperdymiumTM motor, ki se vrti do 125.000 vrtljajev na minuto in ustvari močno 230 AW sesalno moč, ki poskrbi za globinsko čiščenje. To pomeni, da je vaš dom osvobojen tudi tistih nevidnih delcev, ki bi se drugače skrivali.

Fluffy OpticTM krtačna glava je še ena inovacija, ki osvetli mikroskopski prah in umazanijo na trdih tleh, ki jih običajno ne bi opazili. Z osvetlitvijo do 300 mm^3 ne bo nič ostalo nepospravljeno.

Poleg tega Dyson V15 Detect Total Clean odkrije dvakrat več nevidnega prahu, kar vam omogoča, da ste prepričani, da je vaš dom resnično čist.

Vključen je tudi zmogljiv motor Dyson HyperdymiumTM, ki poveča sesalno moč, ko se zazna večje količine prahu, kar pomeni, da je učinkovitost vedno na vrhuncu.

Za izjemno higieno skrbi celostno strojno filtriranje HEPA, ki zajame kar 99,97 % mikroskopskih delcev, velikih le 0,1 mikrona, vključno z alergeni in prhljajem hišnih ljubljenčkov. To je ključno za izboljšanje kakovosti zraka v vašem domu.

Z napredno sedemcelično baterijo boste lahko čistili kar 60 minut, kar omogoča čiščenje celotnega doma brez prekinitev. In ko boste morali napolniti sesalnik, bo to storjeno v samo 4,5 urah.

Dyson V15 Detect Total Clean je opremljen tudi s pametno tehnologijo, ki se prilagaja različnim vrstam tal in nadzoruje napajanje glave čistilnika. S tem boste vedno dosegli najboljše rezultate čiščenja.

Poleg samega sesalnika prejmete tudi vrsto uporabnih pripomočkov, kot so Combination tool, Crevice tool, Hair screw tool, Soft dusting brush, Stubborn dirt brush, Fabric and Mattress tool, Wand Clip, Wall Dock in Charger. Vse to vam omogoča, da dosežete najboljše rezultate pri čiščenju različnih površin in prostorov.

Z zmogljivim 0,76-litrskim zbiralnikom prahu in težo 3,1 kg je Dyson V15 Detect Total Clean pripravljen, da postane nepogrešljiv pripomoček pri vašem vsakodnevnem čiščenju.

Povzemimo: Dyson V15 Detect Total Clean je naprava, ki presega meje običajnih sesalnikov. S svojo tehnologijo, močjo in inovacijami bo vaš dom postal pravi prostor čistosti, svežine in zdravja. Dyson vedno postavlja standarde, in ta model ni nobena izjema."

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Cached: Sat, 27 Apr 2024 10:29:19 GMT