VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciVečnamenska priključna postaja ORICO Type-C 10in1 HUB (siva)

Večnamenska priključna postaja ORICO Type-C 10in1 HUB (siva)

ID: 20466823
-20% s kodo VIKEND
44,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Večnamenska priključna postaja ORICO Type-C 10in1 HUB (siva)

 

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, Audio (siva) 10-v-1 HUB priklopna postaja

S priklopno postajo Orico PW11-10P-GY-EP lahko preprosto povečate zmogljivosti vašega računalnika. Naprava ponuja do 10 vrat - 3x USB-A, 1x 3,5 mm avdio, 1x reža za SD kartico, 1x reža za kartico TF, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet vrata in 1x USB-C. To funkcionalno vozlišče vam bo omogočilo prenos datotek s hitrostjo do 5 Gbps in podpira hitro polnjenje PD 100 W. Podpira tudi video ločljivost 4K.

Skrbno premišljen dizajn

Naj vas ne skrbi, da bi se postaja preveč segrela. Uživate lahko v njegovem učinkovitem delovanju, tudi če nanj povežete več naprav! Izdelek je tudi zelo lahek in priročen - po potrebi ga lahko enostavno vzamete s seboj v službo, na poslovno pot ali na univerzo. Zanj boste zlahka našli prostor v torbici, nahrbtniku ali torbi za prenosnik!

Fantastična kakovost slike

Ali nameravate prijateljem pokazati fotografije s počitnic? Ali morate imeti predstavitev v službi? Ali pa si morda želite ogledati film na večjem platnu? Ni problema - preprosto povežite prenosni računalnik s televizorjem ali projektorjem prek vrat HDMI postaje. Naprava omogoča prikaz 4K / 60 Hz, 4K / 30 Hz, 2K / 60 Hz in 1080p / 120 Hz. Tako ne boste zamudili nobene podrobnosti!

Takojšen prenos datotek

Zdaj lahko svoje datoteke prenašate med napravami še hitreje. Priključna postaja Orico ponuja 3 priključke USB 3.0, ki zagotavljajo hitrosti prenosa okoli 420 MB/s. To pomeni, da prenos 1 GB podatkov traja le približno 3 sekunde! Ni vam več treba predolgo čakati, da fotografije ali videoposnetki, ki jih potrebujete, prispejo na cilj. Še več, na voljo vam bosta tudi 2 reži za pomnilniške kartice - TF in SD.

Hitra povezava z internetom

Z Orico lahko tudi bolj priročno uporabljate internet. Ethernetna vrata postaje podpirajo hitrosti do 10 / 100 / 1000 Mbps, kar pomeni izjemno hitro in stabilno povezavo. Pozabite na zamude in strani, ki se predolgo nalagajo! Zdaj lahko brez prekinitev brskate po družbenih omrežjih, delate, gledate videoposnetke YouTube in celo igrate igre!

Hitro nalaganje

Zagotovite svojemu prenosniku stalen vir energije in naj vas ne skrbi, da se bo izpraznil v najmanj primernem trenutku. Vrata USB-C postaje podpirajo hitro polnjenje PD 100 W - preprosto priključite napajalnik (ni priložen) in bodite prepričani, da vaši napravi ne bo zmanjkalo energije! Na primer, s središčem lahko napolnite 13-palčni MacBook Pro v približno 1,5 ure in 13-palčni MacBook v približno 2 urah.

Široka združljivost

To praktično središče brezhibno deluje z operacijskimi sistemi Windows, Linux, Mac OS in Android. Uspešno ga boste uporabili na primer za povezavo miške, tipkovnice ali USB pogona s prenosnikom, tablico ali pametnim telefonom. Vaš pametni telefon ali tablični računalnik nima priključka mini jack? Ne opustite možnosti uporabe žičnih slušalk! Središče je opremljeno s 3,5 mm avdio priključkom, ki podpira Hi-Fi izhod. Naprava je združljiva tudi z Apple M1 in M2. Možnosti so skoraj neskončne! Opomba: vaš telefon in tablica morata podpirati funkcijo OTG.

Proizvajalec Orico
Model PW11-10P-GY-EP
barva siva
Vnos USB-C
Razpoložljiva vrata USB-A x3 (5 Gbps), 3,5 mm avdio x1, reža za kartico SD x1, reža za kartico TF x1, HDMI x1 (4K / 30 Hz), 1x VGA, 1x Ethernet, 1x USB-C (PD 100 W)
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Dimenzije 132 x 44,4 x 17 mm
Dolžina kabla 0,2 m
Podprti sistemi Windows, Linux, Mac OS, Android
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
ne
Cached: Mon, 29 Apr 2024 19:41:14 GMT