VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteOptični pogoniVERBATIM Blu-ray zunanji zapisovalnik Mobile USB 3.2

VERBATIM Blu-ray zunanji zapisovalnik Mobile USB 3.2

ID: 21027666
119,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

VERBATIM Mobile USB 3.2 zunanji bluray zapisovalnik

 

Diski Blu-ray hitro postajajo znani kot najboljši izdelki za arhiviranje dragocenih podatkov, s svojim formatom, ki je odporen na prihodnost, širokim razponom združljivosti, visoko zmogljivostjo in izjemno dolgo življenjsko dobo izdelka v primerjavi s trdimi diski in magnetnimi trakovi.

Na žalost se vedno več prodajalcev prenosnih računalnikov odloči, da optični pogon izpustijo iz svojih prenosnikov v korist tankih modelov - Verbatim ima rešitev z zunanjim Slimline Blu-ray Writer.

Naj bodo vaši podatki varni

  • Ta majhna naprava je tisto, kar potrebujete, če imate prenosnik, ultrabook ali netbook ali drugo napravo, ki ne vključuje zapisovalnika Blu-ray.
  • Uporabite ga za ustvarjanje varnostne kopije vseh pomembnih datotek, ki jih ne želite izgubiti, družinskih slik, videoposnetkov, računovodskih dokumentov itd.


Zunanji Slimline Blu-ray Writer Verbatim napaja USB, tako da napajalnik ni potreben.

  • Je komaj večji od samega diska Blu-ray, zato ga je enostavno prenašati, kar pomeni, da vam brez njega nikoli ni treba nikamor!


Programska oprema Nero Burn & Archive

  • Priložena nagrajena programska oprema Nero Burn and Archive*, ki vključuje številne posebne funkcije, vključno s tehnologijo DiscSpan, MediaHome in SecureDisc, ki vam pomagajo uspešno organizirati, zapisovati in arhivirati vaše pomembne datoteke.
  • Različne možnosti pretakanja, vključno z aplikacijo Nero Streaming Player, vam omogočajo prikazovanje filmov, fotografij, diaprojekcij in drugih medijev na različnih napravah, kot so pametni telefon, tablični računalnik in pametni televizorji.
  • Dodate lahko celo zaščito z geslom za dodatno varnost in elektronski podpis, tako da vsi vedo, da ste lastnik avtorskih pravic.
Tehnične podrobnosti
Vgradni
ne
Barva
črna
Zapisovanje formatov
BD-R/BD-R DL
Tip priključitvenega vmesnika
USB 3.0
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:35:06 GMT