VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
216,92 €
Barva
črna
zlata
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
299,99 €
Od torka, 30.4.
IzbranoIzberi
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Y36 je telefon z neskončnim potencialom. Deluje gladko in zagotavlja brezskrbno uporabo za zelo dostopno ceno. Nudi dovolj shranjevalnega prostora - 8GB RAM + 256 GB. Njegova zasnova je izjemna – ohišje telefona je iz premium stekla. Vsebuje boljšo baterijo in se hitreje polni (FlashCharge 44W). Ponaša pa se tudi z vrhunsko 50 MP trojno kamero.

 

Y36 - NESKONČEN POTENCIAL

Gladko delovanje in brezskrbna uporaba za zelo dostopno ceno

DOVOLJ SHRANJEVALEGA PROSTORA IN BREZHIBNO DELOVANJE

·         Pospeševalnik spomina - Boljša izkušnja izvajanja opravil, brez prekinitev. Aplikacij v ozadju ni treba ročno zapirati.

·         Razširjeni RAM 3.0 - Uživajte v 8 GB razširjenega pomnilnika RAM, ki omogoča nemoteno preklapljanje med aplikacijami. V ozadju imate lahko aktivnih več kot 25 aplikacij za takojšen dostop.

·         Varčevanje s pomnilnikom RAM - Razširjeni RAM omogoča večjo svobodo uporabe aplikacij, način varčevanja s pomnilnikom RAM pa zagotavlja več prostora in preprečuje preobremenjenost.

·         Ohranjevalnik vmesnika - Ohranjevalnik vmesnika v trenutku prebudi aplikacije v ozadju, zato lahko hitro dostopate do prejšnjega vmesnika.

·         Želite shraniti še več? - Velika zmogljivost pomnilnika 256 GB, ki vam omogoča shranjevanje vseh čudovitih trenutkov v življenju. Ne glede na to, ali fotografirate čudovito pokrajino ali beležite utrinke življenja, gre za čudovite spomine, ki jih je vredno ceniti vse življenje.

·         Brezhiben odličen čip - Snapdragon® 680 ima 6 nm procesorski sistem, ki povečuje hitrost in upočasnjuje nepotrebno porabo energije. Vse, kar lahko doživite, je brezhibna telefonska izkušnja.

IZJEMNA ZASNOVA

·         Premium ohišje telefona iz kaljenega stekla.

·         Zaobljena oblika poskrbi za ravno prave kote. Pozabite na grobe robove in občutite razliko, ki jo naredi gladek dotik.

·         Vrhunska avdio-vizualna zabava - 6,64-palčni zaslon z odprtino za kamero, vsebina berljiva tudi v sončni svetlobi in glasnost zvoka, povečana na 200% s pomočjo zvočnega ojačevalnika.

·         Odpornost na vodo in prah - Voda in prah kar sama spolzita stran. Življenje vas lahko popelje skozi dež in blato, vaš telefon a bo še vedno izgledal izjemno.

BOLJŠA BATERIJA, HITREJŠE POLNJENJE

Napajalniku FlashCharge smo dodali 5000 mAh baterije, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo in svobodo.

VRHUNSKA 50 MP TROJNA KAMERA

·         Atmosferski portret - Posnetki visoke ločljivosti iz kateregakoli zornega kota, zaradi katerih bo vaš portret izjemno jasen in svetel.

·         Svetlobni učinek za portret – Z različnimi svetlobnimi učinki ustvarite izstopajoče sebke. Spoznali se boste v novi luči!

·         Bokeh portret - Osvetlitev ekrana Aura naredi vaš portret svetlejši in jasnejši z naravnim učinkom bokeh ter poskrbi, da ste osrednja točka, ki pritegne pozornost.

·         Blesketajoč bokeh portret - Z našim algoritom za portrete z zadnjo kamero posnemite osupljive portretne posnetke, ki naravno poudarijo predmet in ustvarijo čudovite učinke bleščanja bokeh.

·         Dobrodošli v vzporednem vesolju - Portrete popestrite z različnimi ozadji. Spremenite pogled nase in na svet. Združite dva portreta in raziskujte svoje brezmejno vzporedno vesolje.

 

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
164.1
Tip priključka
USB-C
Barva
črna
Teža [g]
202
Širina [cm]
76.2
Globina [cm]
8.1
Diagonala zaslona
16,75 cm (6,6")
Ločljivost zaslona
2400x1800
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
8
Ločljivost glavne kamere [MP]
50
Ločljivost sprednje kamere [MP]
16
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Reža za spominsko kartico
da
Tip operacijskega sistema
Android 13
Odporen na vodo in prah
da
Izhod za slušalke
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Prenos podatkov
LTE
Wi-Fi standard
802.11ac
Bluetooth standard
5.1
NFC
da
FM sprejemnik
ne
Tehnologija zaslona - gsm
LCD
Vrsta konektorja
USB-C
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 17:49:41 GMT