Išči

VONHAUS ventilator za kamin 3 kraki

ID: 20391183
35,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Naš 3-kraki ventilator za peč z merilnikom temperature je idealen za povečanje toplote iz vašega prostostoječega štedilnika, pečice ali gorilnika na drva/polena. Izdelana je iz vrhunskega črnega aluminija s štirimi velikimi lopaticami za maksimalen pretok zraka, a tiha v zvoku, zato se bo subtilno zlila z okolico. Za bolj energetsko učinkovito kurjenje bo ventilator vaše peči učinkovito porazdelil toploto iz vaše peči po prostoru. Najbolje je, da ga postavite na štedilnik, tako da se ob prižigu toplota začne dvigovati in se ventilator peči samodejno vrti. Ventilator bo hitro začel razširjati toploto po prostoru, z največjim pretokom zraka 180 CFM in začetno temperaturo 50 stopinj boste lahko spremljali temperaturo vašega doma z vgrajenim merilnikom temperature. Termoelektrični modul deluje kot mini generator, ki poganja motor ventilatorja in ustvarja gibanje. Baterije ali vtiči niso potrebni! Dimenzije: Š18 x G10,9 x V21,8 cm

 

Naš 3-kraki ventilator za peč z merilnikom temperature je idealen za povečanje toplote iz vašega prostostoječega štedilnika, pečice ali gorilnika na drva/polena.

Izdelana je iz vrhunskega črnega aluminija s štirimi velikimi lopaticami za maksimalen pretok zraka, a tiha v zvoku, zato se bo subtilno zlila z okolico.

Za bolj energetsko učinkovito kurjenje bo ventilator vaše peči učinkovito porazdelil toploto iz vaše peči po prostoru.

Najbolje je, da ga postavite na štedilnik, tako da se ob prižigu toplota začne dvigovati in se ventilator peči samodejno vrti. Ventilator bo hitro začel razširjati toploto po prostoru, z največjim pretokom zraka 180 CFM in začetno temperaturo 50 stopinj boste lahko spremljali temperaturo vašega doma z vgrajenim merilnikom temperature.

Termoelektrični modul deluje kot mini generator, ki poganja motor ventilatorja in ustvarja gibanje. Baterije ali vtiči niso potrebni!

Dimenzije: Š18 x G10,9 x V21,8 cm

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta ventilatorja
namizni
Cached: Mon, 29 Apr 2024 23:48:03 GMT