VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

VONSHEF električni nož

ID: 20355043
36,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ne glede na to, ali gre za nedeljsko pečenko, božično pojedino ali katero koli priložnost, ko večerjate z družino in prijatelji, si  VonShef nož zasluži mesto na vsaki mizi. Nizka raven hrupa, nizke vibracije Zasnovan je bil tako, da zagotavlja vso moč, ki jo potrebujete za gladko rezanje mesa, kruha in drugega brez pretiranega hrupa in vibracij. Dve rezili Komplet vključuje dva noža iz nerjavečega jekla; težko rezilo za izrezovanje kuhanega, surovega in zamrznjenega mesa, drugo pa za rezanje mehkejših živil, kot so kruh, zelenjava in sadje. Enostaven za čiščenje in shranjevanje Ko končate z rezbarjenjem in je praznika konec, preprosto postavite rezila iz nerjavečega jekla v pomivalni stroj za enostavno čiščenje, nato pa celoten komplet varno zapakirajte v priročno škatlo za shranjevanje. Varnost na prvem mestu Z ergonomskim ročajem za udobno rezbarjenje in dvojnim varnostnim sprožilcem za preprečevanje nenamernega aktiviranja je ta električni nož popolna kombinacija varnega in vzvišenega. Dimenzije - 8cm X 29cm X 15cm (širina X dolžina x višina)

 

Ne glede na to, ali gre za nedeljsko pečenko, božično pojedino ali katero koli priložnost, ko večerjate z družino in prijatelji, si  VonShef nož zasluži mesto na vsaki mizi.

  • Nizka raven hrupa, nizke vibracije

Zasnovan je bil tako, da zagotavlja vso moč, ki jo potrebujete za gladko rezanje mesa, kruha in drugega brez pretiranega hrupa in vibracij.

  • Dve rezili

Komplet vključuje dva noža iz nerjavečega jekla; težko rezilo za izrezovanje kuhanega, surovega in zamrznjenega mesa, drugo pa za rezanje mehkejših živil, kot so kruh, zelenjava in sadje.

  • Enostaven za čiščenje in shranjevanje

Ko končate z rezbarjenjem in je praznika konec, preprosto postavite rezila iz nerjavečega jekla v pomivalni stroj za enostavno čiščenje, nato pa celoten komplet varno zapakirajte v priročno škatlo za shranjevanje.

  • Varnost na prvem mestu

Z ergonomskim ročajem za udobno rezbarjenje in dvojnim varnostnim sprožilcem za preprečevanje nenamernega aktiviranja je ta električni nož popolna kombinacija varnega in vzvišenega.

  • Dimenzije - 8cm X 29cm X 15cm (širina X dolžina x višina)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 07:23:11 GMT