VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

VONSHEF namizni žar

ID: 20389638
31,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 1 ponudba od 35.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zmogljiv žar VonHaus 2 Slice Grill z močjo 1000 W je vsestranska naprava za sendviče in žar 2 v 1, ki omogoča hitro pripravo taostev ali pečenje mesnega in zelenjavnega obroka. S svetlobnimi indikatorji za napajanje in pripravljenost ter varnim ročajem, ki je hladen na dotik, je to popolno orodje za sproščeno kulinariko. Sistem lebdečih tečajev se lahko prilagodi številnim različnim velikostim hrane, odpiranje do 180° z velikodušno velikostjo krožnika 23,1 cm x 14,6 cm, ki omogoča široko paleto kulinarične izbire. Prevleka plošče proti prijemanju in pladenj za zbiranje tekočine omogočata enostavno čiščenje in stiskanje za žar brez maščobe. Žar z zmogljivostjo dveh rezin lahko speče karkoli: od narezanega kruha do paninijev in mesa do zdravih možnosti, kot je zelenjava, električna stiskalnica za žar z dvema rezinama vsakič pripravi okusno hrano. Specifikacije: Dimenzije V9cm x Š28cm x D23cmTeža 1,26 kgMaterial Nerjaveče jekloBarva Črna, srebrna

 

Zmogljiv žar VonHaus 2 Slice Grill z močjo 1000 W je vsestranska naprava za sendviče in žar 2 v 1, ki omogoča hitro pripravo taostev ali pečenje mesnega in zelenjavnega obroka.

S svetlobnimi indikatorji za napajanje in pripravljenost ter varnim ročajem, ki je hladen na dotik, je to popolno orodje za sproščeno kulinariko.

Sistem lebdečih tečajev se lahko prilagodi številnim različnim velikostim hrane, odpiranje do 180° z velikodušno velikostjo krožnika 23,1 cm x 14,6 cm, ki omogoča široko paleto kulinarične izbire.

Prevleka plošče proti prijemanju in pladenj za zbiranje tekočine omogočata enostavno čiščenje in stiskanje za žar brez maščobe.

Žar z zmogljivostjo dveh rezin lahko speče karkoli: od narezanega kruha do paninijev in mesa do zdravih možnosti, kot je zelenjava, električna stiskalnica za žar z dvema rezinama vsakič pripravi okusno hrano.

Specifikacije:

Dimenzije V9cm x Š28cm x D23cm
Teža 1,26 kg
Material Nerjaveče jeklo
Barva Črna, srebrna

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1000
Cached: Fri, 26 Apr 2024 03:43:53 GMT