VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Watch Fit 2 ČRNA HUAWEI

ID: 701088
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Watch Fit 2 ČRNA HUAWEI

1,74-palčni zaslon HUAWEI FullView | Bluetooth klicanje | 10-dnevna avtonomija baterije

 

 

Omogoča, da prsti letijo in oči pohajkujejo

S svojim 1,74-palčnim zaslonom AMOLED, ki ga do popolnosti uokvirjajo ultra ozki robovi, vam HUAWEI WATCH FIT 2 daje točno tisto, kar potrebujete s samo dvigom zapestja. Od vadbe do dohodnih klicev, vse je določeno za vas na osvežujoč naraven način.

Nosite svoj stil na zapestju

HUAWEI WATCH FIT 2 je opremljena s kreativnimi dizajni AOD za osupljive številčnice3, brezmejna trgovina Watch Face Store (Številčnice ure) pa omogoča preprosto ustvarjanje stilov in pravo zakladnico za pregled vsakodnevnih funkcij.

Nosite svoj stil na zapestju

HUAWEI WATCH FIT 2 je opremljena s kreativnimi dizajni AOD za osupljive številčnice3, brezmejna trgovina Watch Face Store (Številčnice ure) pa omogoča preprosto ustvarjanje stilov in pravo zakladnico za pregled vsakodnevnih funkcij.

Pokažite svoje najljubše paščke

Active Edition ponuja prijetno koži pomirjajoče prileganje, medtem ko Classic Edition navdušuje z modnim usnjem s finozrnatimi teksturami. In ne pozabimo na minimalistično kovinsko obliko na Elegant Edition, ki zagotavlja edinstveno privlačnost. Izbirajte med sedmimi bleščečimi barvami in tremi materiali ter si privoščite zapestje v vašem slogu!

Hitra povezava do tega, kar imate radi

HUAWEI WATCH FIT 2 ima inovativen dizajn paščkov4, ki omogoča, da je preklapljanje paščkov enostavnejše kot zamenjava zapestnice. Potrebujete drugačno barvo? Samo pritisnite, preklopite in že ste pripravljeni za odhod!

Tapnite za prenos

Nastavite sliko iz telefona kot svojo številčnico. Enostavno samo tapnite5 za prenos in izbrana slika se bo prikazala na kvadratnem zaslonu ure.

Baterija, ki je prepričala
tudi zahtevne uporabnike

Popolna napolnjenost vaše ure zagotavlja do 10 dni običajne uporabe ali 7 dni intenzivne uporabe6, kar pomeni, da lahko poslušate glasbo brez omejitev in živite polno življenje! S samo 5-minutnim polnjenjem lahko dobite cel dan uporabe.

Ostanite mobilni, ostanite povezani

HUAWEI WATCH FIT 2 ni samo ura; je vaše komunikacijsko središče s podporo za Bluetooth klicanje8, hitrimi sporočili9 in uvoženimi stiki! Kamorkoli greste, lahko počivate brez težav, vedoč, da vaši klici pridejo na zapestje, na katere odgovorite ali pa jih zavrnete.

Podrsajte desno za
svilnato gladko storitev

Desni drsnik vas popelje do HUAWEI pomočnika, ki prikazuje vreme ali predvajanje glasbe. To gesto lahko uporabite tudi za to, da zbudite glasovnega pomočnika,10 za resnično enostaven dostop do storitev.

Pravočasni
opomniki

HUAWEI WATCH FIT 2 je dnevni življenjski asistent, ki vas ohranja priključene z opomniki v realnem času, hkrati pa tudi sinhronizira sporočila in e-pošto iz telefona

Poslušajte brez
omejitev

HUAWEI WATCH FIT 2 podpira neodvisno predvajanje glasbe12 seznamov predvajanja, ki jih lahko nastavite v aplikaciji za telefon. Nastavite glasbo po svojem okusu in jo povežite s športnimi vajami za večjo motivacijo. Tudi ko nimate telefona pri roki, bo HUAWEI WATCH FIT 2 podprla vašo željo po glasbenih ritmih.

Spravi vas v gibanje

Z ekskluzivnimi fitnes animacijami in glasovno vodenimi ogrevalnimi odseki za 7 skupnih vadb,13 vključno s tekom, kolesarjenjem in plavanjem, lahko iz vsakega treninga dobite največ.

 

Univerzalni
zdravstveni upravitelj

HUAWEI WATCH FIT 2 zagotavlja pametne funkcije na visoki ravni za upravljanje vašega zdravja, vključno s SpO2, srčnim utripom, spanjem in sledenjem stresa.

 

 

Tehnične podrobnosti
Klici
možnost odgovora
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 26 Apr 2024 10:06:26 GMT