VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Elfin HIŠNI PROJEKTOR ANDROID XGIMI

ID: 695288
649,99 €

ali od 17,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 2 ponudbi od 866.36 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Elfin HIŠNI PROJEKTOR ANDROID XGIMI

 

Elfin je tu, da vam polepša življenje

Spoznajte Elfin, projektor za pametni dom, opremljen z osupljivo ločljivostjo, izjemnim zvokom in predvsem izjemno svetlostjo, vse v kompaktnem dizajnu. Z Elfinom lahko projicirate, kar imate radi, v izjemno svetlih podrobnostih in polepšate vsak trenutek v svojem življenju!

Eleganten, minimalističen dizajn, ki vam bo všeč

Elfin ponuja vse neverjetne funkcije katerega koli projektorja XGIMI, vendar v veliko bolj kompaktni zasnovi. In s trdno zaščito leč! Nič več vlačinja zajetnega projektorja. Popestrite naslednjo igro zvečer ali zamolčite katero koli pomembno predstavitev z Elfinom ob sebi.

Izjemno svetel in jasen zaslon

Preprosto povedano, Elfin ima resno močno svetlost in ločljivost FHD. Ne glede na vsebino Elfin zagotavlja najsvetlejšo vizualno izkušnjo za svojo velikost.

Velikost je res pomembna

Hollywood prihaja v vašo dnevno sobo in s seboj prinaša 200-palčni zaslon. 2 Doživite vse kinematografske vznemirjenja in radosti 3D filmov v udobju svojega doma. S tako velikim, kristalno jasnim pogledom bo Elfin zlahka presegel vsak trenutek.

Uporabite Elfin Anywhere

Elfinovo razmerje pretoka 1,2:1 omogoča, da je primeren za projiciranje v večini prostorov, telovadnic ali pisarn, ne glede na to, kako majhne so. Uživajte v velikostih zaslona med 60 in 120" in povečajte vse svoje filme, video igre in majhne trenutke kjer koli in kadarkoli! 

Kinematografski prostorski zvok

Kaj se odlično ujema z Elfinovo neverjetno kakovostjo slike? Dva 3W vgrajena zvočnika Harman Kardon. Ti lepotci bodo vaše najljubše YouTubove videoposnetke ali glasbo prek povezave Bluetooth takoj izboljšali z visokokakovostnim zvokom, ki si ga zaslužijo.

Preživite več časa z uporabo in ne s prilagajanjem

Z našo  tehnologijo inteligentne prilagoditve zaslona (ISA) boste več časa uživali v Elfinu, ne da bi prilagajali njegovo sliko. Preprosto ga vklopite in pustite, da samodejni trapezni popravek, samodejno ostrenje, inteligentna poravnava zaslona in inteligentno izogibanje oviram v nekaj sekundah izpopolnijo vaš zaslon.

Minili so dnevi reorganizacije vašega prostora, da bi ustrezal vašemu projektorju. Naše inteligentno izogibanje oviram omogoča Elfinu samodejno prilagajanje velikosti svojega zaslona okoli slik, rastlin ali drugih ovir.

 

Ne glede na velikost vašega zaslona Elfinova funkcija Intelligent Screen Alignment pomaga preprosto in hitro uskladiti projicirano sliko z vašim zaslonom.

 

Auto Keystone Correction vam omogoča, da Elfin postavite v katero koli sobo pod navpičnim/vodoravnim kotom +/-40°. Nekaj ​​sekund po vklopu samodejno dobite popolno kvadratno sliko brez težav. 4

 

Ne marate ročnega nastavljanja fokusa? imaš srečo! Izjemno tanek Elfin ima funkcijo samodejnega ostrenja, ki vam omogoča, da se brez prekinitve potopite v kristalno jasen zaslon.

Nov način igre

Ste navdušen ali priložnostni igralec? Nismo pozabili na vas. Elfin Game Mode Boost izboljša vaše igralne svetove z nizko zakasnitvijo in neverjetno hitrostjo osveževanja. Preprosto ostanite povezani prek Elfinovih vrat USB, HDMI in 3,5 mm avdio priključkov. 

Zabava, ki se nikoli ne konča
Tako vgrajeni Android TV™ 6 kot trgovina Google Play odpirata svet neskončne zabave. Z več kot 5000 aplikacijami, ki so na voljo, vključno s Prime Video, Hulu in Disney+, se vedno najde nekaj za vsakogar.

Glejte, kako želite. Zahvaljujoč vgrajenemu Chromecastu bo vaša naslednja zabava velika uspešnica. Predvajajte svojo vsebino, aplikacije in igre neposredno v Elfin iz katere koli naprave Apple ali Android in brez težav popestrite noč.

Enostavno glasovno upravljanje

Upravljajte svojo zabavo in naprave Google Home s Pomočnikom Google. Z uporabo preprostih glasovnih ukazov lahko enostavno odpirate aplikacije, iščete priljubljeno vsebino ali predvajate glasbo.

Nikoli ne zamudite trenutka akcije

 Elfin združuje 60Hz kompenzacijo gibanja (MEMC) in izjemno nizko zakasnitev za zagotavljanje slik z neverjetno nizko stopnjo zamegljenosti kadar koli v dnevu. To pomeni, da ne boste zamudili niti ene podrobnosti akcijskega filma ali športne igre.

Briljantne realistične podobe

HDR 10 pomaga Elfinu zagotoviti vrhunsko kontrastno razmerje, zaradi česar so najsvetlejše barve slike svetlejše in temna področja bolj izrazita. Uživajte v pristnih slikah z neverjetno barvno globino in podrobnostmi za vse, kar projektirate.

Zaslužiš si oster zaslon

Naš slikovni mehanizem X-VUE 2.0 občutno poveča barvo in jasnost katere koli dinamične vsebine. In ni nič boljšega kot jasna izkušnja gledanja, ki vas popolnoma potopi v vse, kar radi gledate.

Predani vam in okolju

Bodite mirni, saj veste, da vaš projektor Elfin vam in vaši družini zagotavlja varnejšo izkušnjo gledanja z omejevanjem izpostavljenosti modri svetlobi in zmanjšanjem odpadkov. Nizka poraba energije in izjemno učinkovit vir svetlobe LED je enako vzdržljivi, okolju prijazni napravi, ki je popolnoma uporabna, tudi če gledate 4 ure na dan več kot 17 let. 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
1920 x 1080, 1920x1080
Svetilnost [lm]
600
Barva
bela
Daljinski upravljalnik
da
Garancija v letih
2
Ločljivost zaslona.
1920 x 1080
Tehnologija projekcije
DLP
Format zaslona
16:9
Svetilnost projektorja (ansi lumni)
600
Ostrenje
avtomatsko
Vgrajen zvočnik
da
Hdmi izhod
1
Dostop do internetnih vsebin
da
Popravljanje slike
da
Slovenski meni
da
Cached: Fri, 26 Apr 2024 13:11:22 GMT