Išči

XIAOMI Mi Smart zvočnik bel

ID: 20410121
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ultra moderen in eleganten dizajn
Xiaomi Mi Smart Speaker je zasnovan z elegantnim mat belim zaključkom z tankim 0,7 mm kovinskim ohišjem. Vsebuje nič manj kot 16 milijonov LED luči, ki ustvarjajo svetlobni obroč, ki ga navdihuje aurora. Ta privlačen LED obroč kaže kdaj zvočnik posluša glasovne ukaze. Zvočnik je opremljen tudi z gumbi občutljivimi na dotik za nadzor glasnosti, predvajanja in in izklop mikrofona.

Fantastična kakovost zvoka
Xiaomi Mi Smart Speaker vas preseneti z močjo, ki jo lahko zagotovi. Ta kompaktni zvočnik uporablja 63.5mm gonilnik, ki zagotavlja 12 W zvočnega izhoda. Zvočnik ima visokokakovosten zvočni procesor TAS5805M družbe Texas Instruments, zvok pa je enakomerno porazdeljen po 10531 zvočnih luknjah okoli zvočnika. Ker je zvočnik uglašen za ojačane srednje tone, vokale in akustične skladbe, je zvok še posebej čist in poln. Poleg tega so tudi visoki toni zelo dobro nastavljeni in vedno zvenijo čisto in ne kričeče. Močan bas zagotavlja prijetno poslušanje.


Profesionalno uglašen zvok DTS
Čudovito oblikovan zvočnik izžareva bogat zvok z jasnim vokalom in dinamičnim basom. DTS uglašen zvočnik zagotavlja oster in čist zvok brez popačenj pri kateri koli glasnosti.

Vgrajen pametni Google asistent
Zvočnik ima vgrajen Chromecast, ki ga lahko nastavite in konfigurirate prek aplikacije Google Home. Z lahkoto upravljajte svoj zvočnik na daljavo in predvajajte Spotify, YouTube, Apple Music in Itunes! Z njim lahko dobite dnevne informacije in izvajate rutine Google Voice Assist, postavljate vprašanja, prejemate opozorila o časovniku in obvestilih ter drugo. S tem zvočnikom upravljajte tudi vse svoje naprave Xiaomi Smart Home! Poleg tega je po želji vedno mogoče izklopiti mikrofon.

Upravljajte svoj Mi Smart Speaker od koder koli v sobi
Opremljen je z 2 pametnima mikrofonoma z visokim dometon ki natančno prepoznata glas uporabnikov v domu. Samo recite "Hey Google", da začnete.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Maksimalna moč
12 W
Barva
bela
RMS moč [W]
12
Cached: Tue, 30 Apr 2024 07:41:10 GMT