VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
BREZ OBRESTI
UAU CENA
129,99 €
Barva
modra
črna
Kapaciteta shrambe (GB)
128
256
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

XIAOMI Redmi 13C

 

Redmi 13C se ponaša z impresivnim nadgrajenim 6,74-palčnim zaslonom, ki ponuja izjemno zabavno izkušnjo: olajša branje in brskanje ter zmanjša potrebe po nenehnem povečevanju in drsenju. Redmi 13C ima hitrost osveževanja 90Hz, kar uporabnikom omogoča svilnato gladko gledanje in interakcije. Da bi zagotovili udobje pri gledanju, je Redmi 13C opremljen z zaščito za oči vključno z LCD zaslonom z DC zatemnitvijo, ki učinkovito izboljša nego oči in zmanjšuje utrujenost med daljšim gledanjem. Naprava je tudi prejela dvojno profesionalno potrdilo za nego oči s strani TÜV, vključno z Low Blue Light in Tehnologijo Flicker Free.

Redmi 13C ima tri 50 MP kamere, ki ponujajo izjemne fotografije z zmožnostjo za izboljšanje fotografiranja in snemanja videa za ustvarjanje visokokakovostnih družabnih medijskih vsebin. Nadgrajena sprednja kamera z 8 MP, uporabnikom omogoča naravno fotografiranje izjemnih portretov tudi v temnih pogojih in osvetlitev pri šibki svetlobi, kar zagotavlja osupljive selfije. Redmi 13C doseže impresivno 34,9-odstotno izboljšanje hitrosti zajemanja v nočnem načinu z močnim HDR za doseganje popolne osvetlitve. Za tiste, ki iščejo starinski film vibe, podpira tudi 10 filtrov filmske kamere in ponuja možnost filmskega okvirja.

Opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem MediaTek Helio G85, Redmi 13C zagotavlja bolj gladko delovanje, idealno za igranje iger in gledanje videov. Ima razširljivo shrambo do 1 TB ter dvojno kartico SIM in režo za microSD. Pametni telefon napaja ogromna baterija s kapaciteto 5000 mAh (tipično) in se ponaša z nadgrajenim vhodom USB Type-C, ki podpira 18 W hitro polnjenje.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
4
Kapaciteta shrambe (GB)
128 GB
Diagonala zaslona
17 cm (6,7")
Ločljivost glavne kamere [MP]
50
Ločljivost sprednje kamere [MP]
8
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Reža za spominsko kartico
da
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Apr 2024 07:01:01 GMT