VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeXIAOMI Redmi Buds 4 Lite bele brezžične ušesne slušalke

XIAOMI Redmi Buds 4 Lite bele brezžične ušesne slušalke

ID: 20507655
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Redmi Buds 4 Lite slušalke

 

Redmi Buds 4 Lite prihajajo z 12 mm dinamičnim gonilnikom, ki prinaša odlično zmogljivost! Uživajte v svojih najljubših pesmih z nizkim popačenjem zvoka, bogatejšimi nizkimi in jasnimi visokimi toni. Slušalke podpirajo tudi Google quick pairing, kjer so takoj, ko odprete pokrov etuija, slušalke seznanjene.

Redmi Buds 4 Lite ima tudi napredni Bluetooth 5.3, ki ponuja stabilnejši in hitrejši prenos podatkov, a tudi manjšo porabo energije. Doživite novo izkušnjo igranja iger na svojem mobilnem telefonu, saj Redmi Buds 4 Lite sledijo zvoku igre veliko hitreje kot standardne slušalke. Poslušajte in uživajte v glasbi do 20 ur s samo enim polnjenjem etuija, medtem ko lahko brez njega slušalke zdržijo do 5 ur – dovolj za uživanje v vaših najljubših tonih kadarkoli v dnevu.

Imajo vgrajen AI algoritem, ki omogoča prepoznavanje človeškega glasu in hrupa iz okolice, tako da lahko tudi v najbolj hrupnem okolju brez težav kličete in se pogovarjate z drugimi. Spremenite nastavitve z dotikom - dotaknite se slušalke in preklopite iz enega načina v drugega, začasno ustavite ali zaženite/preskočite skladbo ali odgovorite na klic.

Gre za zelo lahke in udobne slušalke za nošenje, njihov etui pa ščiti slušalke pred nepričakovanim odpiranjem in padcem. Slušalke imajo vodoodpornost IP54 in so zato varne za nošenje med tekom ali vadbo, saj so odporne na znoj in prah. Nosite jih brez skrbi in uživajte v zvoku, ki ga prinaša!.

Tehnične podrobnosti
Vrsta slušalke
True Wireless
Garancija v letih
1
Barva
bela
Vgrajen mikrofon
da
Skupina slušalk
telefon
Namen uporabe
telefon
Način nošenja slušalk
za v uho
Cached: Mon, 29 Apr 2024 09:06:12 GMT