VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ker je kakovostna tehnologija lahko dosegljiva vsakomur.

Xiaomi s svojimi pametnimi telefoni, tablicami, urami in slušalkami ugodi tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

 

Poglej si celotno ponudbo

Najbolj vroči produkti v tem trenutku

Zakaj Xiaomi?

Čudovit dizajn in napredna tehnologija z roko v roki

Xiaomi Mi 11 Lite 4G je mobilni telefon v vrhu srednjega cenovnega razreda. Poleg vizualnih zadostitev (več kot milijardo barv na zaslonu) navdušuje tudi z zvočnimi presežki, saj vsebuje dvojne zvočnike z zvokom visoke ločljivosti. Poskrbi tudi za odlične fotografije, saj poleg sprednje kamere najdemo še tri na zadnji strani naprave. Z udobnim občutkom v roki in s svojo elegantnostjo očara prav vsakogar.

Športna eleganca v vaših rokah

Xiaomi Amazfit GTS2 je ura za vsako priložnost. S svojo elegantno obliko v kombinaciji s klasičnim dizajnom poudari vaš izgled na poslovnem sestanku ali na večernjem dogodku, hkrati pa s svojo uporabnostjo poskrbi za izvrstno sledenje športnim napredkom. S svojimi številnimi apikacijami za obveščanje in z integriranim senzorjem za biološko sledenje omogoča preverjanje stopnje stresa in analiziranje vašega spanca.

Pri svojih športnih aktvnostih pa ne boste več potrebovali telefona, saj boste lahko glasbo naložili na pametno uro in jo povezali s slušalkami Amazfit PowerBuds. Z enim polnjenjem pa boste uro lahko uporabljali tudi do 20 dni v varčnem načinu obratovanja.

Kategorije

Pametni čepki za ušesa, ki so hkrati slušalke?! Oh, ja!

Amazfit ZenBud so pametne ušesne slušalke, ki zadušijo zunanji zvok in predvajajo pomirjujočo glasbo, ki pripomore, da lažje zaspite. Obenem pa s svojo funkcionalnostjo analizirajo kakovost vašega spanca in vam pomagajo izoblikovati zdrave spalne navade. Ko slušalke zaznajo, da zaspite, samodejno prenehajo s predvajanjem glasbe in tako je vaša noč mirna in tiha.

Pametni ušesni čepki so kar 65 % lažji od običajnih slušalk TWS, s svojimi nežnimi silikonskimi kapicami se popolnoma prilegajo ušesu in tako poskrbijo, da je vaše spanje nadvse udobno. 

Cached: Sat, 24 Feb 2024 00:40:04 GMT