VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Xiaomi X10+ EU bel robotski sesalnik

ID: 20521032
720,99 €

ali od 19,20 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Robotski Sesalnik X10+ EU bel

 

"

Brez pranja blazinic ali praznjenja koša za smeti z rokami Popolnoma samodejno čiščenje brez uporabe rok

"

 

 

Popolnoma samodejna pametna postaja "vse v enem" podpira večdimenzionalne funkcije "vse v enem", kot so samodejno zbiranje prahu, pranje blazinic, vroče sušenje in polnjenje. Nastavite lahko tudi pogostost pobiranja prahu in načine čiščenja mopov za popolnoma prostoročno uporabo.

 

" />

 

Samodejno pranje blazinic

 

 

"

Rotacijsko strganje za vrhunske rezultate Močan vodni tok preplavi pladenj za čiščenje in hitro namoči blazinice, pri visoki hitrosti se vrti in strga, da odstrani madeže pred samodejnim sušenjem z vrtenjem, za brezhibno čiščenje brez uporabe rok.

 

" " />

 

"

2-urno hitro sušenje z vročim zrakom Za sveže krpe, ki jih ni treba sušiti

"

 

 

Ko so krpe za mokro čiščenje oprane, najmanj 2-urno sušenje v vročem zraku zagotavlja svežino brez vlage in vonja.

 

" />

 

Prepoznavanje umetne inteligence+3D večdimenzionalno izogibanje oviram

 

 

"

Milimetrska natančnost senzorja, odzivno in stabilno izogibanje oviram Popolnoma nov napredni senzorski sistem S-Cross AI™ za 3D-razpoznavanje ovir in izogibanje oviram z milimetrsko natančnostjo senzorja podpira prepoznavanje predmetov in okolja, nadzorovano gibanje čiščenja in stabilno izogibanje oviram.

 

" " />

 

"

Laserska navigacija, skeniranje celotnega prostora Inteligentno načrtovanje poti se prilagodi vsakemu okolju

"

 

 

Z vodilno tehnologijo laserske navigacije, ki omogoča 360-stopinjsko skeniranje notranjih prostorov, hitro določite razporeditev doma in natančno načrtujte poti čiščenja brez nevarnosti svetlobnih ali okoljskih motenj. Z aplikacijo Mi Home/Xiaomi Home lahko s pritiskom na gumb ustvarite zemljevide z jasnimi 3D-posnetki.

 

" />

 

"

Ultrazvočno prepoznavanje preprog, pametno vračanje blazinic Samodejno dvigovanje blazinic za preprečevanje sekundarnega onesnaženja

"

 

 

Ultrazvočno prepoznavanje preprog samodejno dvigne blazinice, da se prepreči mokra preproga, in vklopi dodatno sesalno moč med odstranjevanjem prahu. Cikel vrnitve za pranje z mopom prav tako sproži samodejno dvigovanje blazinic, da se prepreči sekundarna kontaminacija.

 

" />

 

Prepoznavanje robov preprog

 

 

"

Ko robot deluje v načinu mokrega čiščenja, se samodejno izogne preprogi in s tem ne zmoči preproge ter ne uniči čistilnih blazinic

 

" " />

 

Vsestranska zaščita varnosti in zasebnosti uporabnika

 

 

"

Certifikat TÜV Rheinland za kibernetsko varnost in zaščito zasebnosti Upravljanje zemljevidov Varnostni čip MJA1 Šifriranje prenosa zemljevidov in shranjevanja v oblaku Strojna zaščita naprav in varen prenos uporabniških podatkov

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 29 Apr 2024 08:14:15 GMT