VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
449,99 €

ali od 11,98 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 je super kompakten zoom objektiv, ki ustvarja ostre fotografije, polne podrobnosti in barv. Je prenosen, vsestranski in popoln za izražanje vaše ustvarjalnosti. Ne glede na to, ali fotografirate v zaprtih prostorih ali zunaj: fotografije in videoposnetki, ki jih ustvarite, bodo osupljivi.

 

Je majhen in oster ter pripravljen, da življenje zajame tako, kot ga vidite. Vedno je udoben za prenašanje, mehanizem zložljivega objektiva brez gumbov pa je hiter in preprost za uporabo. Objektiv preprosto razširite ali zložite z zasukom obroča za zoom.

Prostrane pokrajine in interierji, ki opredelijo prizor. Privlačni portreti in pristni ulični posnetki. S tako vsestranskim zoom objektivom je le malo stvari, ki jih ne morete posneti. In le malo je krajev, kamor ne morete z zoom objektivom, ki je tako majhen in tih.

ED-steklo in asferične leče zmanjšajo popačenja. Fotografije bodo ostre z živahnimi barvami in globokim kontrastom tudi pri fotografiranju z manjšimi goriščnimi razdaljami.

Zaradi dodatne svetlobe, ki jo zbere bajonet Z, in izredno tihega koračnega motorčka je ostrenje hitro, neslišno in natančno. Če fotografirate portrete, bo AF z zaznavanjem oči poskrbel za ostrino tam, kjer jo želite.

Prilagodljiv nastavni obroč omogoča hiter in neslišen dostop do glavnih nastavitev fotoaparata. Uporabite ga za nadzor zaslonke (odlično za odtemnitev/zatemnitev pri videoposnetkih), kompenzacijo osvetlitve ali prilagoditve vrednosti ISO.

 

Skupaj s fotoaparatom Nikon Z polnega formata so vam na voljo stabilni videoposnetki ločljivosti 4K – tudi med hojo. In učinek spreminjanja kota zajema med prilagajanjem izostritve je ublažen za rezultate, ki bodo videti bolj profesionalni.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 4, F/4
Min zaslonka
f 22, F/22-36
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,35
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.35
Premer filtra (mm)
52 mm
Stabilizator slike
ne, ne
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Premer filtra [mm]
52
Teža [g]
195
Tip objektiva
zoom
Najbližja razdalja izostritve
0,35m
Cached: Fri, 26 Apr 2024 04:16:14 GMT