VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
-20 %
319,99 €
255,99 €
Prihranek  64,00 €

ali od 12,51 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ta posebna izdaja objektiva iz serije Z združuje najnovejšo optično zasnovo s klasičnim videzom in načinom delovanja ter je obilkovana tako, da se ujema z brezzrcalnim fotoaparatom Z fc DX. Združite ga s fotoaparatom Z fc in si zagotovite 42-mm izrez formata DX, ki je kot nalašč za portrete brez poziranja in živahne vloge. Uporabljajte ga z Nikonovim fotoaparatom serije Z polnega formata in dobili boste 28-mm širokokotni pogled.

 

Tako kot brezzrcalni fotoaparat Z fc je tudi objektiv NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) kombinacija izvirnih oblikovalskih detajlov iz preteklosti in vrhunske zmogljivost za današnji dan. Ponoči ali podnevi. V zaprtih prostorih ali zunaj. Fotografije ali videoposnetki. Fotografije so ostre in z izjemnimi podrobnostmi, njegov slog pa je magnet za poglede.

Pisava, uporabljena za ime objektiva NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE), se ujema s pisavo, uporabljeno pri objektivih Nikkor AI iz obdobja filmskih fotoaparatov SLR.

Tekstura nastavnih obročev je skrbno poustvarjena po izvirnih načrtih in prikliče občutek Nikonovih legendarnih objektivov SLR.

Fotografije ali videoposnetki. Vlogi ali pretakanje v živo. S tem objektivom je lahko motiv popolno izostren na čudovitem zamegljenem ozadju. Velik premer bajoneta Z in zaslonka f/2,8 z zaobljeno odprtino in sedmimi lamelami ustvarjata neverjetno omamen in zaokrožen učinek mehkega ozadja. Večostritveni sistem Nikon Z je hiter, gladek, natančen in tih. Aberacije so močno zmanjšane, zato objektiv hitro ostri tudi pri bližinskem fotografiranju. Tiho delovanje je kot nalašč za snemanje videoposnetkov.

Od stilskih fotografij hrane do drznih portretov – ta objektiv je osupljivo oster tudi pri ostrenju od blizu. Ker je najmanjša razdalja ostrenja samo 0,19 m, lahko fotoaparat postavite zgolj 19 cm od motiva. Fotografiranje s tem nevpadljivim objektivom je navdušujoče in dovolj majhen je, da ga lahko pustite na fotoaparatu. Bodite pripravljeni na vsak bežni pogled in trenutek, ki ga absolutno morate ujeti.

Objektiv ima zaščito proti prahu in kapljanju vode, zato je pripravljen tako za družinske portrete brez poziranja na plaži kot za fotografiranje ulic v dežju.¹

 

 

 

 

¹Zaščita objektiva proti prahu in kapljanju vode ni zajamčena v vseh pogojih.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 2,8, 2,8
Min zaslonka
f 16, 16
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,19
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.19
Stabilizator slike
ne, ne
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
fiksni, fiksni
Teža [g]
160
Najbližja razdalja izostritve
0,19m
Cached: Fri, 26 Apr 2024 00:36:24 GMT