Išči

Z 400/4.5 VR S

ID: 20359452
3.599,99 €

ali od 92,28 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 7.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Uživajte v svobodi, ki jo prinaša neverjetno prenosni super teleobjektiv S-Line. Z lažjo prtljago lahko greste dlje. Fotografirajte iz roke in vsak posnetek bo popoln. Objektiv NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S odlikujejo velik doseg, sijajna ločljivost in udobna uporaba, zato vam ne bo nikdar napoti.

 

 

Od divjih živali do športa in od hitrega dogajanja do oddaljenih portretov – z objektivom NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S je uresničljiv še tako zahteven posnetek. Izkoristite 400 mm goriščno razdaljo tega super teleobjektiva in osupljivo kakovost slike S-line v lahkem paketu, ki je nadvse primeren za potovanja.

 

Neverjetno prenosna zgradba objektiva NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S je razred zase. To je super teleobjektiv, ki tehta samo 1245 g (približno) in je skupaj dolg le 234,5 mm, zato ga imate lahko stalno pritrjenega na fotoaparat.

 

Težišče tega super teleobjektiva je bližje ohišju fotoaparata, kar ustvarja optimalno ravnotežje za tekoče panoramske posnetke in gladko sledenje. Med panoramskim fotografiranjem iz roke lahko hitro pospešite in v trenutku ustavite gibanje.

 

NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S je združljiv z lahkimi telekonverterji 1.4x in 2x serije Z. Povečajte svoj doseg do 560 ali 800 mm z enako izjemno ločljivostjo in zelo malo dodatne teže ali dolžine.

 

Ta objektiv je popolna izbira za snemanje videoposnetkov s čudovito stisnjenim ozadjem, saj ponuja tiho ostrenje, omejen učinek spreminjanja kota zajema pri ostrenju in gladko upravljanje zaslonke.

 

Gumbom L-Fn na objektivu in neslišnemu nastavnemu obroču lahko dodelite različne funkcije, gumb za nastavitev pomnilnika pa lahko uporabite za shranjevanje razdalje ostrenja.³

 

Zaščita pred vremenskimi vplivi in gumijasto tesnilo poskrbita, da prah, umazanija in vlaga ne pridejo do premičnih delov. Nikonova fluorova prevleka poenostavlja čiščenje sprednje leče objektiva.⁴

 

 

 

 

 

 

¹Na podlagi standardov CIPA: v načinu NORMAL je kompenzacija 5,5 stopnje dosežena, ko je objektiv pritrjen na brezzrcalni fotoaparat s slikovnim tipalom formata FX (35 mm).

²Pri uporabi objektiva skupaj s fotoaparatom Z 9 in sinhroniziranim VR je na voljo 6,0 stopnje kompenzacije.

³Gumb za nastavitev pomnilnika lahko aktivirate po posodobitvi vdelane programske opreme.

⁴Zaščita objektiva proti prahu in kapljanju vode ni zajamčena v vseh pogojih.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Goriščna razdalja (max)
400 mm
Max zaslonka
f 4,5
Min zaslonka
f 32
Najmanjša razdalja izostritve [m]
2.5
Premer filtra (mm)
95 mm
Stabilizator slike
da
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
fiksni
Premer filtra [mm]
95
Teža [g]
1250
Cached: Thu, 02 May 2024 00:04:07 GMT