VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ

ID: 20510524
399,99 €

ali od 10,65 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zasnovan za snemanje videa. Odličen za fotografije.
S tem ultra prenosljivim ultra širokokotnim električnim zoom objektivom razširite svojo vizijo in se osredotočite na svoj ustvarjalni slog! Od navdušujočih vlogov do kratkih videoposnetkov in ostrih fotografij – naj vas zamisli ponesejo, kamor želite.
Funkcija električnega zooma omogoča gladko in enakomerno zoomiranje, ne da bi se dotaknili objektiva. To je nadvse pripravno, če sami snemate vloge ali pa s stabilizatorjem slike snemate videoposnetke.

 

Dinamični razpon zooma od 12 do 28 mm
S tem vsestranskim ultra širokokotnim zoom objektivom zlahka ujamete celoten prizor ali pa v kader vključite še sebe. Posnemite čudovite panoramske posnetke, pri katerih se bo občinstvo počutilo, kot da je dejansko tam, ali ustvarite občutek prostornosti pri fotografiranju v tesnih notranjih prostorih. Za nenavadne perspektive ali več podrobnosti motiva vam najmanjša razdalja ostrenja samo 0,19 m zagotavlja izjemno ostre rezultate ob približevanju.

Vse je v električnem zoomu
Funkcija električnega zooma omogoča gladko in enakomerno zoomiranje, ne da bi se dotaknili objektiva. To je nadvse pripravno, če sami snemate vloge ali pa s stabilizatorjem slike snemate videoposnetke. Goriščnico povečajte ali zmanjšajte z uporabo gumbov, ki jim lahko določite funkcije, na ohišju fotoaparata Nikon Z. Za daljinsko upravljanje zooma lahko uporabite tudi Nikonov daljinski upravljalnik ML-L7 ali aplikacijo SnapBridge.

Ustvarjalno zoomiranje na dosegu prstov
Ali želite ustvariti vzdušje s počasnim zoomom ali se hitro približati in ujeti odziv motiva? Z ultra širokokotnega na široki kot zajema lahko preidete v umirjenih 36 sekundah. Ali pa enak razpon pokrijete v zgolj pol sekunde s hitrim in odločnim zoomom! Z 11 nastavitvami, ki jih lahko izberete, lahko natančno nadzorujete hitrost zooma, ki jo želite uporabiti.

Lahek, uravnotežen in kot nalašč za uporabo s stabilizatorjem slike
Ko vaš zoom objektiv tehta le 205 g in je optimalno uravnotežen, ga lahko preprosto zagrabite in greste. Ohišje tega kompaktnega in lahkega objektiva se pri ostrenju in zoomiranju fizično ne podaljša ali skrajša, zato ostane težišče objektiva stabilno. To zagotavlja optimalno ravnotežje za fotografiranje iz roke ali s stabilizatorjem slike.

VR poskrbi za stabilnost
Če potrebujete izjemno stabilen objektiv za vloganje, je ta širokokotni električno nastavljivi zoom objektiv to, kar iščete. Do 4,5 stopnje1 zmanjšanja tresljajev v objektivu zagotavlja jasne posnetke brez zameglitve, pa naj gre za snemanje, ko hodite in govorite, ali pri panoramskih posnetkih iz roke. Običajni in športni načini VR v Nikonovih fotoaparatih serije Z so optimalni tako za statične kot tudi za aktivne motive.
 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 3,5
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.19
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Premer filtra [mm]
67
Teža [g]
205
Tip objektiva
širokokotni
Stabilizator slike
da, dvojno
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:07:38 GMT