Išči

ZBOGOM, BERLIN - DVD SL. POD

ID: 693228
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Maiku konec šolskega leta ne prinaša nič lepega: najlepše dekle v razredu čez tri tedne praznuje rojstni dan in on je edini od sošolcev, ki ni povabljen.

 

Maiku konec šolskega leta ne prinaša nič lepega: najlepše dekle v razredu čez tri tedne praznuje rojstni dan in on je edini od sošolcev, ki ni povabljen. Čakajo ga zdolgočasene počitnice v domači vili z mamo, ki ga sicer razvaja, a le če ni ravno na odvajanju na »lepotni farmi«, in večno odsotnim očetom. Nenadoma pa se pred njegovim pragom pojavi novi sošolec – uporni najstnik Čik (skrajšano od Čičov), ruski priseljenec in izobčenec, s katerim si deli le to, da se ju vsi izogibajo. Čik ga povabi na popotovanje iz Berlina v neznano. Z ukradeno lado nivo se brez vozniškega izpita odpravita po zaprašenih stranpoteh. Na potovanju se srečujeta z raznovrstnimi neznanci, nezgodami in humornimi preizkušnjami. Najbolj pa spoznavata in preizkušata sama sebe ter prijateljstvo, ki se med njima zlagoma utrjuje.

Filmu so mladi iz različnih mest po Evropi podelili evropsko nagrado Evropske filmske akademije po izboru mladega občinstva za leto 2017. Za mlade od 12 leta dalje.

Tehnične podrobnosti
Žanr
komedija
Podnapisi
slovenski podnapisi
Število kosov v kompletu
1
Leto izdaje
2020
Cached: Mon, 29 Apr 2024 23:56:22 GMT