VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajeZEPPELIN B&W Midnight Grey zvočnik

ZEPPELIN B&W Midnight Grey zvočnik

ID: 696608
599,99 €

ali od 15,98 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BOWERS & WILKINS ZEPPELIN BREZŽIČNI ZVOČNIK

 

Brezžični zvočnik Zeppelin je popoln stereo sistem, ki sloni na neprekosljivem znanju Bowers & Wilkins pri vrhunski zasnovi zvočnikov za profesionalno in domačo uporabo.

Odlikuje ga tehnologija z referenčnimi kakovostnimi pogonskimi sklopi, nameščenimi v namenskih sklopih levega in desnega zvočnika okoli velikega sredinskega nizkotonca, ki ga poganja ojačevalnik z 240 W.

Rezultat je stereo zvok, ki zapolni celotno sobo. Kombinira preverjeno tehnologijo pogonskih sklopov z novo pretočno platformo visoke ločljivosti, je ta zvočnik preprosto najboljši model Zeppelin doslej. Splošni rezultat je izjemna glasbena zmogljivost bodisi iz brezžično povezanega vira bodisi prek storitve pretakanja.

Če želite pretakati glasbo iz mobilne naprave, tabličnega računalnika ali računalnika, je to mogoče prek AirPlay 2 in aptX Adaptive Bluetooth, zaradi česar je zvočnik primeren tako za uporabnike iOS kot Android. Vsi oboževalci Spotify lahko uživajo tudi v prednostih Spotify Connect, hkrati pa dobijo visokokakovosten zvok ter enostaven nadzor in upravljanje.

In kar je najboljše, Zeppelin lahko upravljate prek aplikacije Bowers & Wilkins, ki omogoča takojšen dostop do številnih storitev pretakanja, vključno z Deezerjem, SoundCloudom, TIDALOM in TuneInom. Zeppelin vsebuje tudi vgrajeno Alexo, zato ni potrebe po zunanjih komponentah. Preprosto zahtevajte pesem, ki jo želite poslušati, in vaš zvočnik vam bo izpolnil željo. Zvočnik lahko upravljate tudi s fizičnimi gumbi na zgornji strani elegantnega ohišja, če želite.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Rms moč
240
Vrsta zvočne postaje
hišna, hišna
Vir napajanja
elektrika
Povezljivost zvočne postaje
AirPlay
Maksimalna moč
240 W
Daljinski upravljalnik
Wi-Fi
Barva
črna
Globina [cm]
19.5
RMS moč [W]
240
Širina [cm]
65
Teža [g]
6
Višina [cm]
21
Povezljivost
airplay
Cached: Fri, 26 Apr 2024 00:56:07 GMT