VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

A10 KIT SREBRN NIKON

ID: 584842
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Enostavna in intuitivna uporaba fotoaparata COOLPIX A10 zagotavlja obilo zabave pri fotografiranju.

Ergonomski ročaj in priročna postavitev gumbov potrjujeta, da je fotoaparat namenjen enostavni uporabi. Objektiv NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom omogoča fotografiranje obrazne mimike ter skupinske fotografije celotne družbe.

Zaslon LCD velikosti 6,7 cm/2,7 palca omogoča enostavno izbiranje motivov za posnetke, funkcija samodejnega izbora scene pa samodejno izbere najprimernejši scenski način delovanja za vaše pogoje fotografiranja. Na snemanje HD-videoposnetkov lahko enostavno preklopite z dotikom gumba, funkcija zmanjšanja zameglitve pri gibanju pa zmanjša učinke tresenja fotoaparata za ostre videoposnetke in slike – poleg tega uporablja še baterije AA, ki so na voljo po vsem svetu.

S fotoaparatom COOLPIX A10 s 16,1 milijona slikovnih točk lahko preprosto ovekovečite nepozabne trenutke v življenju.

 

 

ENOSTAVNA UPORABA IN 16,1 MILIJONA EFEKTIVNIH SLIKOVNIH TOČK

Enostavna uporaba in zmogljivo slikovno tipalo CCD s 16,1 milijona slikovnih točk skupaj zagotavljata odlične fotografije visoke ločljivosti ter zabavno fotografiranje.

 

ERGONOMSKI ROČAJ IN PRIROČNA POSTAVITEV GUMBOV

Udoben ročaj zagotavlja stabilno držanje fotoaparata za jasnejše posnetke, enostavna in funkcionalna postavitev gumbov pa omogoča izjemno preprosto uporabo.

 

OBJEKTIV NIKKOR S 5-KRATNIM OPTIČNIM ZOOMOM

Širok kot objektiva NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom (enako kot pri 26–130-mm objektivu v 35-mm formatu) je tako prilagodljiv, da lahko posname širokokotne skupinske fotografije ter obenem omogoči povečavo oddaljenih motivov, pri čemer vam ni treba skrbeti, da bodo slike zamegljene

 

PRIBL. 230.000 TOČK, 6,7-CM/2,7-PALČNI ZASLON LCD

Velik in svetel zaslon LCD omogoča enostavno izbiro motiva pri snemanju fotografij in videoposnetkov ter omogoča dober pregled pri predvajanju posnetega.

 

SAMODEJNI IZBOR SCENE

Odločite se za preprostost: funkcija samodejnega izbora scene samodejno izbere najprimernejši scenski način delovanja, npr. pokrajina, nočni portret ali bližnji posnetek, glede na vaše pogoje fotografiranja. Fotoaparat ima 15 scenskih načinov, ki ustrezajo pogojem, v katerih fotografirate. Vsak od njih optimizira nastavitve fotoaparata, da zagotovijo najboljšo osvetlitev v določenih pogojih, zato lahko tudi v težavnih pogojih posnamete odlične fotografije.

 

SNEMANJE HD-VIDEOPOSNETKOV (720P)

Posnemite kakovostne HD-videoposnetke zabavnih trenutkov s prijatelji in družino tako, da z namenskim gumbom za snemanje videoposnetkov preprosto preklopite iz načina za fotografiranje.

 

ZMANJŠEVANJE ZAMEGLITVE PRI GIBANJU

Želite fotografirati hitro premikajoče motive, npr. otroke ali živali? Zmanjševanje zameglitve pri gibanju omogoča ostrejše posnetke, saj kompenzira učinke tresenja fotoaparata in premikajočih motivov.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Ločljivost fotoaparata
16
Ločljivost fotoaparata [MP]
16
Ločljivost videa
HD
Tip fotoaparata
kompakt
Ločljivost tipala fotografija
16 MIO slikovnih točk
Optični zoom (x)
5
Način snemanja
HD 720p
Vrsta baterije
navadna baterija
Diagonala zaslona
6,7 cm (2,7'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Stabilizator slike
da
Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:06:33 GMT