VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

A10 KIT VIJOLIČAST LINEAR NIKON

ID: 584846
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Enostavna in intuitivna uporaba fotoaparata COOLPIX A10 zagotavlja obilo zabave pri fotografiranju.
Ergonomski ročaj in priročna postavitev gumbov potrjujeta, da je fotoaparat namenjen enostavni uporabi. Objektiv NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom omogoča fotografiranje obrazne mimike ter skupinske fotografije celotne družbe.

Zaslon LCD velikosti 6,7 cm/2,7 palca omogoča enostavno izbiranje motivov za posnetke, funkcija samodejnega izbora scene pa samodejno izbere najprimernejši scenski način delovanja za vaše pogoje fotografiranja. Na snemanje HD-videoposnetkov lahko enostavno preklopite z d

 

ENOSTAVNA UPORABA in 16,1 MILIJONA EFEKTIVNIH SLIKOVNIH TOČK
Enostavna uporaba in zmogljivo slikovno tipalo CCD s 16,1 milijona slikovnih točk skupaj zagotavljata odlične fotografije visoke ločljivosti ter zabavno fotografiranje.

ERGONOMSKI ROČAJ in PRIROČNA POSTAVITEV GUMBOV
Udoben ročaj zagotavlja stabilno držanje fotoaparata za jasnejše posnetke, enostavna in funkcionalna postavitev gumbov pa omogoča izjemno preprosto uporabo.

OBJEKTIV NIKKOR S 5-KRATNIM OPTIČNIM ZOOMOM
Širok kot objektiva NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom (enako kot pri 26?130-mm objektivu v 35-mm formatu) je tako prilagodljiv, da lahko posname širokokotne skupinske fotografije ter obenem omogoči povečavo oddaljenih motivov, pri čemer vam ni treba skrbeti, da bodo slike zamegljene.

PRIBL. 230.000 TOČK, 6,7-CM/2,7-PALČNI ZASLON LCD
Velik in svetel zaslon LCD omogoča enostavno izbiro motiva pri snemanju fotografij in videoposnetkov ter omogoča dober pregled pri predvajanju posnetega.

SAMODEJNI IZBOR SCENE
Odločite se za preprostost: funkcija samodejnega izbora scene samodejno izbere najprimernejši scenski način delovanja, npr. pokrajina, nočni portret ali bližnji posnetek, glede na vaše pogoje fotografiranja. Fotoaparat ima 15 scenskih načinov, ki ustrezajo pogojem, v katerih fotografirate. Vsak od njih optimizira nastavitve fotoaparata, da zagotovijo najboljšo osvetlitev v določenih pogojih, zato lahko tudi v težavnih pogojih posnamete odlične fotografije.

SNEMANJE HD-VIDEOPOSNETKOV (720p)
Posnemite kakovostne HD-videoposnetke zabavnih trenutkov s prijatelji in družino tako, da z namenskim gumbom za snemanje videoposnetkov preprosto preklopite iz načina za fotografiranje.

ZMANJŠEVANJE ZAMEGLITVE PRI GIBANJU
Želite fotografirati hitro premikajoče motive, npr. otroke ali živali? Zmanjševanje zameglitve pri gibanju omogoča ostrejše posnetke, saj kompenzira učinke tresenja fotoaparata in premikajočih motivov.

POSEBNI UČINKI
Pred fotografiranjem lahko slikam dodate različne ustvarjalne učinke, npr. učinek zrcala, ki na isti sliki prikaže motiv in njegovo zrcalno sliko, učinek selektivne barve za živahno barvno popestritev črno-bele fotografije ali učinek enobarvne slike v več odtenkih z visokim kontrastom, ki fotografijam doda posebno vzdušje. Pri fotografskem izražanju ste lahko še bolj domiselni.

HITRI UČINKI
Želite spremeniti videz že posnete fotografirajte? Hitre učinke, kot so ribje oko, učinek miniature, učinek otroškega fotoaparata ali barvni premik lahko dodate že v fotoaparatu in poskrbite za unikaten videz fotografij.

NAČIN ZA PAMETNI PORTRET
S postopkom samodejnega načina za pametni portret postanejo portreti privlačnejši. Funkcija sproženja ob nasmehu naredi fotografijo, ko zazna, da je portretiranec nasmejan, funkcija zaznavanja mežikanja pa vas opozori, če ima kdo med fotografiranjem zaprte oči, zato lahko fotografijo ponovite takoj, brez ogleda. Učinek mehčanja kože ima izboljšano prepoznavanje obraza in še boljše upravljanje osvetlitve glede na ton kože, zato so vaše portretirane osebe vedno videti brezhibno.

LAHEK, KOMPAKTEN IN NAPAJA SE Z BATERIJAMI VELIKOSTI AA
Tehta le 160 g in je dovolj kompakten, da ga lahko spravite v žep ali torbico, poleg tega pa se napaja še z baterijami AA, ki so enostavno na voljo ne glede na to, kam potujete, zato ne boste nikoli zamudili popolnega trenutka.

NIKON IMAGE SPACE
Uporabniki Nikonovih izdelkov lahko v okviru storitve NIKON IMAGE SPACE, ki omogoča shranjevanje slik in njihovo skupno rabo, brezplačno uporabljajo spletno shrambo v oblaku velikosti do 20 GB. Več o tem lahko izveste na spletnem mestu www.nikonimagespace.com.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
vijolična
Ločljivost fotoaparata
16
Ločljivost fotoaparata [MP]
16
Ločljivost videa
HD
Tip fotoaparata
kompakt
Ločljivost tipala fotografija
16 MIO slikovnih točk
Optični zoom (x)
5
Način snemanja
HD 720p
Vrsta baterije
navadna baterija
Diagonala zaslona
6,7 cm (2,7'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Stabilizator slike
da
Cached: Fri, 12 Apr 2024 17:50:05 GMT