Išči
99,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Fotoaparat COOLPIX A100 je eleganten, tanek in enostaven za uporabo, prostor zanj pa zlahka najdete v žepu ali torbici.

Tipalo CCD z 20,1 milijona slikovnih točk daje nepozabne fotografije, objektiv NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom – ki ga lahko razširite na 10-kratni Dynamic Fine Zoom – pa omogoča prekrasne bližnje posnetke družine in prijateljev. Pozabavajte se s posebnimi učinki že med fotografiranjem, po njem pa lahko fotografije v fotoaparatu ustvarjalno izboljšate tudi s hitrimi učinki.

Samodejni izbor scene izbere najprimernejši scenski način z najustreznejšimi nastavitvami, panorama s pomočjo ustvari navdušujoče scene vašega potovanja, HD-videoposnetke lahko snemate že z enim dotikom gumba, zmanjševanje zameglitve pri premikanju pa sliko ohrani ostro in čisto.

Ujemite življenje v gibanju s fotoaparatom COOLPIX A100.

 

 

TANEK, ELEGANTEN IN PREPROST ZA UPORABO

Ta fotoaparat, ki ga lahko vedno vzamete s seboj, ima tanko in elegantno obliko ter je peresno lahek – skupaj z baterijo in kartico SD tehta le 119 g – zato ga boste v žepu ali torbici komaj opazili. Ker ga je mogoče zelo enostavno upravljati, boste vedno pripravljeni, da zajamete posebne trenutke.

 

OBJEKTIV NIKKOR S 5-KRATNIM OPTIČNIM ZOOMOM

Prekrasne skupinske fotografije in ostre bližinske portrete lahko preprosto posnamete z objektivom NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom (enakovredno 26–130-mm objektivu na 35-mm fotoaparatu), razširljivim na 10-kratni Dynamic Fine Zoom¹. Ponese vas blizu središča dogajanja in pomaga ujeti nepozabne izraze na obrazih.

 

SLIKOVNO TIPALO CCD Z 20,1 MILIJONA EFEKTIVNIH SLIKOVNIH TOČK

Veliko število slikovnih točk tipala zagotavlja, da bodo vaše fotografije vedno v čudovito ostri visoki ločljivosti za odlične povečave.

 

SAMODEJNI IZBOR SCENE

Enostavno do odlične fotografije: funkcija samodejnega izbora scene za vas samodejno izbere najprimernejši scenski način delovanja, npr. portret, nočni portret ali bližnji posnetek. Fotoaparat ima 16 scenskih načinov – kot so šport, plaža ali portret hišnih ljubljenčkov – ki ustrezajo vašim pogojem fotografiranja. Vsak od njih optimizira nastavitve fotoaparata za najboljšo osvetlitev v danih pogojih, zato lahko tudi v težavnih pogojih posnamete jasne fotografije.

 

PANORAMA S POMOČJO

Prelepe scene z vaših počitnic lahko ohranite za vedno, saj funkcija panorame s pomočjo v fotoaparatu združi več fotografij v eno samo čudovito panoramo.

 

ZMANJŠEVANJE ZAMEGLITVE PRI GIBANJU

Funkcija zmanjševanja zameglitve za vedno ostre slike kompenzira učinek tresenja fotoaparata in gibanja motiva – tudi ko se otroci ali živali premikajo hitro.

 

POSEBNI UČINKI

S posebnimi učinki lahko fotografijam dodate kanček ustvarjalnosti. Za uporabo med fotografiranjem je na voljo 8 učinkov, npr. učinek mehčanja, nostalgična sepija ali učinek selektivne barve za živahno barvno popestritev črno-bele slike.

 

HITRI UČINKI

Želite uporabiti svojo ustvarjalno žilico in izboljšati že posnete fotografije? Poskusite enega od 6 hitrih učinkov in spremenite videz fotografije, na primer z učinkom ribjega očesa, miniature – ki vašo sliko spremeni v miniaturno sceno – ali učinkom slikarije, s katerim so vse vaše fotografije videti kot umetniška dela.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Ločljivost videa
HD
Tip fotoaparata
kompakt
Optični zoom (x)
5x
Način snemanja
HD 720p
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
6,7 cm (2,7'')
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Stabilizator slike
da
Funkcija panorame
da
Cached: Wed, 19 Jun 2024 12:35:53 GMT