VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ace Pro Standalone Insta360

ID: 21016198
479,99 €

ali od 12,78 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Z veseljem vam predstavljamo novo Insta360 kamero - Ace Pro Standalone! Z njo boste lahko ujeli vsak trenutek v popolni 360-stopinjski sliki visoke ločljivosti. Ne glede na to, ali snemate akcijske posnetke, panoramske fotografije ali ustvarjate vsebino za virtualno resničnost, bo Ace Pro Standalone vaš zvesti sopotnik.

Z naprednimi funkcijami, kot so stabilizacija slike in možnost prenosa v živo, boste vedno zajeli izjemno jasne in stabilne posnetke, ne glede na to, kako divje je dogajanje. Svoje posnetke lahko takoj delite s svetom prek pametnega telefona ali jih urejate v aplikaciji Insta360, kjer vam je na voljo celoten nabor orodij za ustvarjanje edinstvenih vsebin.

Insta360 Ace Pro Standalone je popolna izbira za vse profesionalne ustvarjalce vsebin, ki iščejo visoko zmogljivo kamero, ki je obenem enostavna za uporabo. Prepustite se domišljiji in ustvarite neverjetne posnetke s kamero, ki je vedno korak pred konkurenco.

 

Večje tipalo ponuja velikost slikovnih pik do 2,4 μm, zajame več svetlobe in ima dinamični razpon in kakovost slike naslednje stopnje, tudi v hitro premikajočih se akcijskih scenarijih ali pri šibki svetlobi.

ZAUPANJA STROKOVNJAKI ZA SLIKE

V ekskluzivnem partnerstvu z Insta360 Leica prinaša svoje legendarno strokovno znanje na področju optičnega oblikovanja in najsodobnejšega slikanja v akcijsko kamero. To vrhunsko zavezništvo zagotavlja spektakularne vizualne podobe vsakega trenutka.

POČASNI POSNETKI

Potopite se v svež in jasen svet 4K z Ace Pro, vse to pri neverjetnih 120 slikah na sekundo. Odklenite nov svet pripovedovanja zgodb in akcije.

 

ČISTI VIDEO

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST PRI SLABI SVETLOBI

Zmogljiv 5nm čip AI uporablja kompleksno, po meri usposobljeno nevronsko mrežo AI za izvajanje načina PureVideo. Zmanjša hrup, poveča svetlost in izboljša dinamični razpon za osupljivo kakovost pri šibki svetlobi.

VODILNI NA PODROČJU VIDEOPOSNETKOV

VGRAJEN ACTIVE HDR

Ace Pro ohranja vaš videoposnetek stabiliziran med premikanjem, hkrati pa ohranja podrobnosti v svetlih delih in sencah za bolj živahne posnetke.

NEVERJETNA BARVNA NATANČNOST

Ace Pro zagotavlja natančne in bogate barve, ki so odlične tudi pod vodo. Ne glede na načrt, ga boste ujeli v osupljivih podrobnostih. AquaVision 2.0 vam zagotovi vsebino naslednje ravni v vodi.

2,4" PREKLOPNI ZASLON NA DOTIK

OBVLADAJTE VSAK KOT SNEMANJA

Imejte več nadzora s prilagodljivim 2,4-palčnim preklopnim zaslonom na dotik. Enostaven za uporabo in predogled vaših posnetkov.

PAMETNO SNEMANJE, MAGNETNA MONTAŽA, OBLEČI SE IN SNEMAJ

Brez težav namestite svojo kamero in brezhibno preklapljajte med dodatki z magnetnim sistemom pritrditve. Pametna zasnova brez okvirja vam omogoča enostavno zamenjavo baterije in napajanje skozi akcijo.

OSREDOTOČITE SE NA PODROBNOSTI

Pripravite se na bližnji posnetek in se dvakrat dotaknite zaslona za 2-kratno povečavo ali pomanjšanje brez ogrožanja kakovosti slike. Za razliko od drugih kamer, ki samo obrežejo sliko, Clarity Zoom izostri z enako ločljivostjo.

SNEMAJ PAMETNEJE

POMOČNIK ZA POUDARKE UMETNE INTELIGENCE.

NAJDE NAJBOLJŠE POSNETKE V KAMERI

Prihranite dragoceni čas in prostor na kartici SD s pomočjo AI Highlights Assistant! Najde najboljše trenutke iz enega samega videoposnetka in vam pokaže vrhunce, ki jih lahko pregledate v kameri! Za priročno upravljanje datotek se odločite, kaj boste obdržali in kaj izbrisali.

VAŠA PAMETNA APLIKACIJA ZA UREJANJE VIDEOPOSNETKOV INSTA360

Uporabite zmogljiv AI, ki ve, kje je akcija. Ko se povežete z aplikacijo Insta360, se prikaže video, pripravljen za skupno rabo!

EDINSTVENA NADZORNA PLOŠČA STATISTIKE

DODAJTE STATISTIČNE PODATKE POSNETKOM OD GARMIN IN APPLE

Prva akcijska kamera z namensko integracijo za vašo napravo Garmin ali Apple Watch. Zgrabite GPS, hitrost in veliko drugih podatkov ter jih predstavite v svojem videu.

AI VARP

SPREMENITE IGRO Z GENERATIVNO UMETNO INTELIGENCO

Uporabite ključne besede po meri, da svojim videoposnetkom z AI dodate dinamičen pridih. Preoblikujte celoten posnetek ali samo določene dele, kot je motiv. Naj vaš um divja!

PRIPRAVLJENA NA AKCIJO, STABILZACIJA POSNETKA NE GLEDE NA POGOJE, STABILIZACIJA STANJA PRETOKA

Z vrhunsko stabilizacijo slike preprečite tudi najmočnejše udarce in tresljaje. Neverjetno gladki videoposnetki, ne glede na akcijo.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta videokamere
športna kamera
Cached: Sat, 27 Apr 2024 17:34:51 GMT