VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVremenske postajeADLER AD 1176 vremenska postaja

ADLER AD 1176 vremenska postaja

ID: 689379
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Na voljo še 2 ponudbi od 36.99 €
36,99 €
Od srede, 24.7.
IzbranoIzberi
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Zaradi klimatskih sprememb je včasih že ena ura dovolj, da vas na sončen dan preseneti nevihta. Vremenska postaja vam bo omogočala redno preverjanje sprememb in temperature, zahvaljujoč tudi dodatnim funkcijam. Tehnične specifikacije:  Bel digitalni zaslon, dimenzije naprave: 13,7 x 4,9 x 17,3 cm, meritev zunanje in notranje temperature, vremenska napoved, prikaz časa in datuma, 1 alarm, prikaz temperature C°, napravo napajajo 3 x AAA baterije in omrežno napajanje 220-240V 50 / 60Hz.

 

Z vremensko postajo smo vedno na tekočem

Vremenska postaja vam zahvaljujoč sondi omogoča odčitavanje temperature tako v stanovanju kot zunaj. Zahvaljujoč temu se lahko primerno pripravimo in oblečemo, na primer pred odhodom v službo. Dandanes se odločimo za nakup naprav, ki združujejo funkcije več izdelkov. To velja tudi za model postaje, ki jo ponujamo, ki dodatno deluje kot ura. Še več, to je vremenska postaja, ura, budilka in koledar v enem. Ko izberete možnost nastavitve alarma, morate le pritisniti ustrezen gumb na nadzorni plošči in počakati, da številke začnejo utripati. To je signal, da lahko z gumbi 'gor' in 'dol' nastavite pravi čas bujenja (nastavite lahko tri različne ure). Če želite zjutraj ležati dlje, boste uživali v možnosti »dremež«, ki vas bo opozorila, da vstanete še po 5 minutah po izklopu alarma.

 

Vremenska postaja kot zasebna služba za poročanje o vremenu

Naš izdelek je zanimiva naprava, ki vam bo omogočila sledenje podnebnim spremembam v vašem kraju bivanja, ne da bi vam bilo treba ob vsakem zapuščanju hiše iskati vremenske novice po internetu. Zaradi dodatnih funkcij se počutite kot pravi meteorolog. Naprava prikazuje temperaturo v stopinjah Celzija. Na plošči lahko vidite ponazoritve vremena, ki trenutno prevladuje zunaj okna. Funkcija vremenske napovedi je zanimiv dodatek, zahvaljujoč kateremu lahko skozi leto spremljate spremembe zunaj okna. Poleg prikaza notranje in zunanje temperature lahko preverite tudi najnižjo in najvišjo zabeleženo temperaturo. Beli digitalni zaslon vam omogoča hitro branje ure in datuma. Gumb za dremež je tudi gumb, ki se uporablja za spreminjanje osvetlitve ozadja naprave, tako da lahko izberete največjo ali najmanjšo moč glede na posamezne potrebe.

 

Tehnične specifikacije: 

  • Bel digitalni zaslon
  • Dimenzije naprave: 13,7 x 4,9 x 17,3 cm
  • Meritev zunanje in notranje temperature
  • Vremenska napoved
  • Prikaz časa in datuma
  • 1 alarm
  • Prikaz temperature C°
  • Napravo napajajo 3 x AAA baterije in omrežno napajanje 220-240V 50 / 60Hz
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Radijsko vodena ura
ne, ne
Prikaz zunanje vlage
da, ne
Prikaz vlage
ne, ne
Prikaz ure in datuma
da, da
Prikaz temperature
da, da
FM sprejemnik
ne
Barometer
ne, ne
Prikaz zunanje temperature
da
Fm sprejemnik
ne
Cached: Sun, 21 Jul 2024 01:04:39 GMT