VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPečiceMini pečiceADLER AD 6020 električna pečica z grelnima ploščama

ADLER AD 6020 električna pečica z grelnima ploščama

ID: 670783
149,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Visoko kakovostna električna pečica z dvema nastavljivima kuhalnima ploščama na vrhu, z odstranljivim žar nabodalo in pekačem. Omogoča vam pripravo slastnega pečenega mesa, peko kolačev in pripravo drugih jedi, ki zahtevajo visoke temperature.

 

Električna pečica z grelnima ploščama

Kdo ne mara eksperimentirati v kuhinji? Novi recepti, okusi in arome so zanimiva različica dnevnega jedilnika. Kakovostna oprema je koristna za pripravo jedi, včasih pa vam omogoča, da pospešite delo v kuhinji! To velja za visokokakovostno električno pečico z dvema gorilnikoma ADLER AD 6020. Gre za izdelek, ki bo zadovoljil vse, ki v kuhinji nimajo tradicionalnega štedilnika s pečico ali iščejo rešitev za poletno hišo!

 

Velika moč v majhnem paketu

Pečica je običajno osnovna oprema v večini kuhinj. Včasih pa je zaradi omejenega prostora lahko ta oprema prikrajšana. Ali pa iščemo nekaj popolnega, kar ne bo zavzelo preveč prostora. Vsem je všeč okus pečenih jedi: meso, zelenjava ali pecivo. Naša pečica postane idealna rešitev, poleg tega pa je opremljena z dvema gorilnikoma različnih premerov. Največja moč naprave je 2500 W, gorilniki 900-1200 W, kar vam omogoča hitro pripravo ali ogrevanje katere koli jedi! Zunanje dimenzije 55 x 36 x 36 cm omogočajo, da naprava ustreza tudi najmanjši kuhinji! Prav tako ni problem, da je pečica videti zelo elegantno in se bo prilegala vsakemu slogu dekorja v kuhinji. Nastavitev temperature z 90 na 230C bo pomagala ogreti ali pripraviti katero koli vrsto jedi v samo nekaj minutah.

 

Večopravilnost in enostavnost uporabe

Prostornina do 36 litrov bo olajšala pripravo večerje za veliko družino. Vsi grelni elementi so izdelani iz nerjavečega jekla. Naprava je opremljena s svetilko in samodejnim izklopom, ki ga signalizira zvonec, ki obvešča o koncu pečenja. Časovnik, ki ga lahko nastavite na 60 minut, olajša nadzor pečenja. Kar na trgu odlikuje naš izdelek, je poleg visokokakovostne izvedbe tudi pet funkcij peke. Gumb za izbiro načina ogrevanja vam omogoča izbiro zgornjega / spodnjega grelnika, ventilatorja v različnih konfiguracijah. V kompletu boste našli rešetko, pekač in ročaj za odstranjevanje rešetke in pladnja. Uporaba našega izdelka je intuitivna, vsi gumbi in gumbi pa so na vidnem mestu.

 

 

Tehnične specifikacije: 

 • Zmogljivost 24,5l
 • Moč pečice: 1500 W
 • Največja moč pečice: 2500 W
 • Velika kuhalna plošča 185 mm: 1000 W (največja moč 1200 W)
 • Mala kuhalna plošča 155 mm: 700 W (največja moč 900 W)
 • Nastavitev temperature: od 90 °C do 230 °C
 • Časovnik: do 60 minut 
 • Samodejni izklop ob koncu peke signalizira zvonec 
 • Grelni elementi iz nerjavečega jekla 
 • Zunanje dimenzije: 55 x 36 x 36 cm
 • Notranje dimenzija: 39 x 21 x 30 cm
 • Set vključuje: rešetko, odstranljivo nabodalo, pladenj, pladenj za drobtine, ročaj za rokovanje z rešetko / pladnjem
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta mini pečice
pečica s kuhalniki
Moč [W]
1500
Prostornina [l]
36
Širina [cm]
36
Višina [cm]
36.5
Globina [cm]
36
Cached: Sat, 15 Jun 2024 11:04:15 GMT