Išči

ASKO HID956MFC INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA

ID: 694752
OBROČNO EOM 0 %
2.399,99 €

ali od 160,00 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno

Prikazana cena je trenutno najnižja med primerjanimi konkurenti. Izvedi več

Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

KUHALNA PLOŠČA HID956MFC 

 

 

Celsius°Cooking™: napredni sistem kuhanja, ki vam omogoča natančen nadzor nad kuhanjem in uporabo plošče. Plošča vam omogoča nastavitev konstante temperature od 40 °C do 220 °C kar zagotavlja še večjo natančnost priprave najljubše jedi. 

Samodejno zaznavanje: plošča samodejno zazna, na katero mesto ste postavili posodo in s tem osvetli pripadajoče tipke za upravljanje. Indukcijska plošča se samodejno ustavi, ko lonec ali ponev odstavite. 

Funkcija enakih nastavitev: ko premaknete posodo na drugo kuhališče, plošča to zazna in samodejno preklopi enake nastavitve. 

Funkcija hitrega ustavljanja: takoj izklopi kuhalno ploščo in tako prepreči prekomerno kuhanje. 

Bridge Induction™: samodejno povezovanje dveh kuhalnih con v eno večje območje. 

ConnectLife: povezljivost kuhalne plošče s pametnimi napravami. Preko aplikacije ConnectLife lahko indukcijsko ploščo upravljate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. 

Easy Dial 2.0.: krožni drsnik na zaslonu na dotik kuhalne plošče vam prikazuje stopnjo ogrevanja, tako grafično kot številčno. Tako se lahko enostavno ravnate po številki - bodisi po stopnji moči bodisi po temperaturi. 

Barva: elegantna sodobna mat barva z možnostjo potopne vgradnje brez robov. 

Sonda: ob nakupu ASKO kuhalne plošče HID754MFC vam  pripada tudi ASKO temperaturna sonda, ki vam olajša pripravo še tako zapletenih jedi. 

 

ASKO Celsius°Cooking™  

Ta sistem vam omogoča natančen tehnični nadzor nad kuhanjem in pomaga do popolnosti pri vsaki jedi. Zdaj lahko z novo stopnjo natančnosti nastavljate, spreminjate in spremljate temperaturo ter časovno razporeditev jedi, ki jih kuhate na indukcijski plošči. S povezano ponvijo, sondo in kuhalno ploščo bo kuhanje na indukcijski kuhalni plošči hkrati postalo užitek in praktična izkušnja natančno uglašene kulinarične pustolovščine! ASKO je za vas pripravil nabor receptov in natančne razlage kako prav s pomočjo Celsius°Cooking™ sistema dosežete vrhunske kulinarične rezultate.  https://recipes.celsiuscooking.com/si/ 

 

ConnectLife 

Indukcijsko kuhalno ploščo ASKO lahko z aplikacijo ConnectLife povežete prek povezave Bluetooth. Tako lahko kuhališče upravljate na daljavo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Aplikacijo lahko uporabite tudi za nastavljanje časovnikov, prilagajanje temperature in spremljanje postopka kuhanja. Z aplikacijo lahko tudi vklopite ali izklopite kuhalno ploščo, nastavite temperaturo in nastavite časovnike. 

 

Bridge Induction™ 

ASKO Bridge Induction je funkcija, ki omogoča povezovanje dveh kuhalnih con v eno večje območje. To je uporabno za kuhanje z velikimi lonci ali pekači ali za kuhanje več jedi hkrati. Funkcija indukcijskega mostu je zelo učinkovita, saj segreje samo območje, ki se uporablja. To posledično  prihrani vašo energijo in denar.  

Ročna nastavitev temperature  

Kuhalna plošča ponuja dva načina uporabe. Prvi način je uporaba programov od 1 do 12, drugi pa natančna nastavitev temperature med 40 °C in 220 °C. Plošča lahko natančno ohranja nastavljeno temperaturo, kar je idealno za kuhanje zahtevnejših jedi. 

Uporaba 

Ko je ponev postavljena na kuhalno ploščo, se osvetli ustrezna tipka. Zdaj morate samo nastaviti želeno nastavitev toplote. Na ta način uporaba kuhalne plošče postane bolj intuitivna, saj je vedno jasno, kateremu nadzoru pripada kuhalna cona. Če lonec dvignete, se območje samodejno ustavi in nato znova zažene, ko lonec postavite nazaj. 

Varnost in čiščenje  

Otroška ključavnica preprečuje, da bi otroci po pomoti vklopili kuhalno ploščo, steklena površina pa je gladka in enostavna za čiščenje, brez utorov ali razpok, v katere bi se lahko ujela hrana. Kuhalna plošča ima elegantno, sodobno obliko, ki bo videti odlično v vsaki kuhinji. 

 

Dodatna oprema 

Poleg že omenjene temperaturne sonde, ki jo dobite zraven plošče, je ASKO za kuhalne plošče proizvedel tudi Celsius°Cooking™ ponev in Celsius°Cooking™ lonec, ki se prav tako preko Bluetooth povezave povežeta s kuhalno ploščo in dodatno nadzirata temperaturo posode in hrane. 

 

S sondo Celsius°Cooking™ lahko natančno izmerite temperaturo v hrani in tekočini. Lonec Celsius°Cooking™ in ponev Celsius°Cooking™ imata senzor na dnu. Ti senzorji natančno merijo, koliko toplote je usmerjene v lonec in ponev, tako da ni nič prevroče ali premalo vroče. Lonec, ponev in sonda sporočajo informacije povezani indukcijski kuhalno plošči prek povezave Bluetooth, tako da kuhalna plošča vedno zagotavlja pravo količino toplote. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meni Celsius°Cooking™ 

Kuhalna plošča je opremljena z integriranimi programi Celsius°Cooking™, s katerimi lahko izberete tri različne načine kuhanja z različnimi temperaturnimi razponi: 

 

 CELSIUS°COOKING™ MENU 

 

Segrevanje in cvrtje (temperaturni razponi od 70 °C do 240 °C) 

Ta program je namenjen hitremu doseganju visokih temperatur. Pri tem je mogoče doseči visoke temperature na dnu ponve. 

 

Kuhanje ali kuhanje z vodo (temperaturni razponi od 35 °C do 100 °C) 

Ta program je namenjen hitremu doseganju višjih temperatur vode. Dosegate lahko srednje temperature dna posode.  

 

Počasno kuhanje ali sous vide (temperaturni razponi od 35 °C do 100 °C) 

Ta program je namenjen uravnavanju nizkih do srednjih temperatur, kar preprečuje visoke temperature dna posode. 

 

PLUS MENU COOKING 

 

Ohranjanje toplote in segrevanje (temperaturni razponi od 45 °C do 100 °C)  

 

Ta program je namenjen hitremu doseganju visokih temperatur. Pri tem je mogoče doseči visoke temperature na dnu ponve. 

 

Cvrtje (temperaturni razponi od 140 °C do 220 °C)  

S to funkcijo lahko enostavno pripravite zelenjavo, ribe, slanino, meso, ocvrt krompir ali jajca z uporabo masla ali olja.  

 

Žar (temperaturni razponi od 160 °C do 220 °C) 

Izključno za premostitvene kuhalne cone, ki so združene v večjo kuhalno cono. Žarjenje je optimizirano za indukcijske dodatke ASKO: ploščo za žar in teppanyaki. 

Tehnične podrobnosti
Globina stroja
46 - 59 cm
Jamstvo v letih
3
Garancija v letih
2
Barva
črna
Število kuhališč - indukcija
6
Globina [cm]
51
Širina [cm]
90
Višina [cm]
4.7
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Upravljanje
elektronsko
Število kuhališč
6
Cached: Thu, 02 May 2024 02:23:59 GMT