Z veseljem predstavljamo zavezo, ki smo jo sprejeli v našem podjetju.

Ste drugje našli izdelek BELE TEHNIKE ali ZABAVNE ELEKTRONIKE ceneje? Predložite nam dokazilo in CENO vam IZENAČIMO!
Seveda pa je že dolgo znano, da v Big Bangu ponujamo kakovostno storitev dostave, vnosa, odvoza, montaže in priklopa kupljenih izdelkov. Ne oklevajte, oglejte si ponudbo in izberite svoj kos bele tehnike ali izbrani izdelek zabavne elektronike, ki vam bo olajšal vsakdan. Akcija za izdelke bele tehnike in zabavne elektronike velja do preklica.

Kako deluje akcija izenačimo ceno v fizičnih trgovinah?

Prodajnemu osebju v katerikoli Big Bang fizični trgovini predložite konkurenčno ponudbo izdelkov bele tehnike ali zabavne elektronike (izbrane športne ure, fit zapestnice, navigacijske naprave, fotoaparati, prenosni in tablični računalniki in pametni telefoni). Ceno konkurenčnega ponudnika vam v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, TAKOJ prilagodimo konkurenčni ponudbi. Dogovorite se tudi za dostavo, montažo in priklop vašega novega aparata.

Kako deluje akcija izenačimo ceno v spletnem centru?

Izdelki, ki so del akcije Izenačimo ceno so označeni s posebnim krogcem, ki ponazarja aktivnost. Obiskovalec lahko v s klikom na gumb Izenačimo ceno pošlje zahtevek za izenačitev cene z navedenimi konkurenti. Aplikacija preveri cene konkurentov ter izenači ceno v skladu s pravili akcije. Izenačena cena velja 12 ur in je omejena na uporabnika, ki je zahteval izenačitev cene. V primeru težav pri izenačitvi cene, se vam bo prikazal kontaktni obrazec, kamor vpišete podatke o konkurenčni ceni, ime in priimek, epoštni naslov, telefon in povezavo do konkurenčne ponudbe, nato pa boste v roku 24 ur (v času od pon. - pet.) prejeli odgovor na zahtevek. Za pripravo ponudbe iz zahtevka potrebujemo navedene kontaktne podatke in s prejemom ponudbe se strinjate z prijavo na Big Bang e-novice ter se strinjate s pravili akcije.

Ali cene prilagodite vsem trgovcem v Sloveniji?

Cene bomo prilagodili vsem ponudbam, ki jih boste našli v fizičnih trgovinah Merkur, Harvey Norman, M tehnika, GA in spletnem trgovcu mimovrste.si.

Kako poteka akcija v fizičnih trgovinah?

Če najdete identičen izdelek, ki je v fizičnih trgovinah Big Bang posebej označen z oznako »Izenačimo cene«, po nižji ceni pri zgoraj opisanih konkurentih, bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi.

Kaj pa cene izdelkov?

Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plača ob nakupu.

Akcija ne velja za?

Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta. Akcije Izenačimo ceno ni mogoče koristiti hkrati z drugimi akcijami in kuponi za popust.

Katere kategorije bele tehnike spadajo v to akcijo?

BELA TEHNIKA - Hladilniki, zamrzovalniki, vinske vitrine, nape, kuhalne plošče, pečice, mikrovalovne pečice, štedilniki, pomivalni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, sušilni stroji, korita, armature in klime.

IZBRANA ZABAVNA ELEKTRONIKA - Izbrane športne ure, izbrane fit zapestnice, izbrane navigacijske naprave, izbrani fotoaparati, izbrani prenosni in tablični računalniki in izbrani pametni telefoni.
 

Konkurenčni izdelek mora biti?

Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Dobavni rok ne sme biti daljši od 4 dni.

Kakšna dokazila potrebujem?

Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 48 ur ali
konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska Big Bang trgovine ali
URL povezavo konkurenčne ponudbe.

Kaj če izdelka ni na zalogi?

V primeru da primerjan izdelek v Big Bangu trenutno ni na zalogi, vam bo naše prodajno osebje podalo informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.

Ali lahko nižjo ceno plačam na obroke?

Seveda. Nižjo ceno lahko plačate tudi na obroke. Oglejte si vse možnosti obročnih plačil - TUKAJ.

Akcija za kategorijo bela tehnika velja od 18. 6. 2015 do preklica.  Za izbrane izdelke iz kategorije zabavne elektronike akcija velja od 3. 9. 2015 do preklica. 

*Če boste pri slovenskih trgovcih Merkur, Harvey Norman, M tehnika in GA našli identičen izdelek, ki je v fizičnih trgovinah Big Bang posebej označen z oznako »Izenačimo cene«, po nižji ceni, vam bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi. Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, e-kupone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta.

**V kategorijo bela tehnika so vključene naslednje skupine izdelkov: hladilniki, zamrzovalniki, vinske vitrine, nape, kuhalne plošče, pečice, mikrovalovne pečice, štedilniki, pomivalni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, sušilni stroji, korita, armature in klime, v kategorijo izbranih izdelkov zabavne elektronike pa izbrani izdelki športne ure, fit zapestnice, navigacijske naprave, fotoaparati, prenosni in tablični računalniki in pametni telefoni. Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Pri uveljavljanju akcije se predložijo naslednja dokazila: Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 48 ur ali konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska Big Bang trgovine ali zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumom ponudbe ali URL povezavo konkurenčne ponudbe. Big Bang, d.o.o. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom. Od 7. 4. 2016 akcija izenačimo ceno ne velja za spletnega ponudnika enaa.com.